Back to Question Center
0

Vaš Online Business Vs. Novi tekmovalci - 3 Awesome nasveti iz Semalt

1 answers:

Odprtje spletne trgovine je preprosta naloga. Odpiranje fizične trgovine je lahko atežak izziv. Vključuje postopke, kot so vodenje zalog, naročanje zalog za nakup police in plačevanje prostora za prodajo na drobno. Vendar,to ne velja za spletno elektronsko poslovanje. Vsak posameznik s preprostim osnovnim znanjem lahko vzpostavi zagon in izstopi iz dostojnega dohodkaogromen spletni vir - cerco palestra da casa.

Glede na to znanje je jasno, da je vsaka začetna ali srednje velika podjetjaki že obstaja, se lahko sooča z močno konkurenco pri novih spletnih zagonih. Večina teh novih konkurentov močno vlaga na SEO in plačuje oglasepridobiti tržni delež na posamezni niši.

Podjetje za elektronsko poslovanje, ki ima dolgoročno poslovno enoto, lahko konkurira tako ustanovam,ki sledi nasvetom Nik Chaykovskiyja, višjega vodje za uspeh strank Semalt .

1. Uporaba Creative Marketing Methods

Tradicionalne metode trženja vključujejo oglaševanje pasic, oglase PPC in celo izdelekumestitev v uspešne trgovine, kot so Amazon in eBay. Vendar pa velika podjetja uporabljajo ustvarjalne metode, kot so plačane napotitve. Na primer,podjetje lahko ustanovi koncert, kjer povabi stranko k sodelovanju. V tej udeležbi ima lahko stranka možnost zahtevatidrugo za popust. Takšna napotitev vodi do več prodaje kot plačani oglasi PPC.

Tehnike trženja vsebine, kot so video vaje za spodbujanje obstoječih strank..Po trženju socialnih medijev in e-pošti po omogočanju skupne rabe. Deljenje je dobro za SEO, kot tudi za pridobivanje neposrednih strank. V večini primerov ljudjedelež vsebine osebam, ki postanejo stranke takoj.

2. Zagotovite storitev zveznega strežnika.

Ponudba vrhunske storitve za stranke ni neposredna za nove konkurente. Kot trgovec na drobnoki je že dolgo posloval, je to področje, na katerem začnejo vaše izkušnje. Na primer, ima ena možnost, da strankam dajeizjemne izkušnje s strankami. V nekaterih situacijah lahko zahtevate odjemalca, tako kot v družabnih medijih ali celo v Googlu. Stellarstranke lahko ustvarijo zavest o svojih privržencih in si prislužijo nekaj novih obiskovalcev.

3. Navedite edinstvene ponudbe.

V večini primerov so stranke, ki obiščejo novega konkurenta, vaše stare stranke. SEOvključuje deljenje obsega iskanja, ki ne risuje več iskalcev. Kot rezultat, potrebujete strategijo, s katero boste dobili staro bazo strank.Kratek e-poštni marketing je lahko dobra strategija. Začeti se lahko zahvaljujoč nekdanjim strankam in ponudbi posla po nizki ceni.V nekaterih primerih vključite brezplačno ponudbo za predmet, ki ga kupijo. Ko vrnete svoje stranke, se lahko vrnete na starejše tehnike trženja.

Sklepna ugotovitev

Mnogi podjetniki, ki opravljajo elektronsko poslovanje, se soočajo s hudo konkurencood zagonov. Ljudje, ki poskušajo spletno trženje, naredijo tone tehnik SEO, kot tudi, ko se sijajni novi konkurent pokaže na prizorišču,se je promet, ki je prispeval na vašo spletno stran, zmanjšal. Ta pojav povzroči, da se celoten proces SEO spusti kot tekmeczaseda uvrstitev v rezultatih SERP, pridobi delež svojega prometa. Vendar pa se lahko podjetje vrne v običajno, zato lahko konkurencaprestopi. Z zgornjimi nasveti lahko vrnete svoje stranke in ponovno pridobite svoj najvišji položaj.

November 27, 2017