Back to Question Center
0

Strokovnjak iz Semalt pojasnjuje, zakaj zagon potrebuje SEO

1 answers:
Dokument

Eden najboljših tržnih poti za zagon podjetij je internetno trženje. Če dobite SEO prav, boste imeli na tisoče ciljanih obiskovalcev, ki iščejo, kaj ponujate (izdelek ali storitev) vsak dan, ne da bi porabili dimetilen, vsakič, ko kliknejo vaše spletno mesto. Z drugimi besedami, SEO je rudnik zlata.

Vendar za razliko od drugih tržnih metod, kot so prikazovanje oglasov, kjer plačate, da bi dobili rezultate, SEO ni tako enostavno. Veliko podjetij se obrača na uporabo "hacks" kot način pridobivanja hitrih rezultatov s povečanjem njihove spletne prisotnosti. To ni najboljši način za SEO. Za SEO za delo, potrebujete dobro tržno strategijo, SEO je le del tega, ker ne deluje sam.

Julia Vashneva, vodilni strokovnjak Semalt , pripravlja na SEO za zagon, pri čemer nudi nasvete za vodenje vašega podjetja.

Gradi svojo blagovno znamko

Optimizacija iskalnikov je namenjena izdelavi blagovne znamke in uspešna boste, če iskalcem iskate, kar iščejo, kot so:

  • Ustrezna vsebina: če želite oceniti za "jabolka", mora imeti vaša stran vsebino o jabolkah.
  • Povratne povezave: to povečuje priljubljenost med drugimi spletnimi mesti.
  • Družabni signali: povečujejo privržence, deleže in promet, kar kaže na to, da ljudje zaupajo in se jim zdijo podobni.
  • Čas na mestu in razmerje med prikazi in kliki: če imate dobro in ustrezno vsebino, boste nagrajeni..

Če iskalcem iskate, kaj iščejo, medtem ko uporabljate vse druge nasvete SEO, boste izboljšali svojo dolgoročno vrednost.

SEO in vsebina skupaj

Zagon se mora osredotočiti na trženje vsebin kot glavno strategijo za vožnjo vaše oglaševalske akcije. Trženje vsebine je dobro za zagon, ker:

Gradi vašo avtoriteto in ugled

SEO bolsters startups, ki jim pomagajo rank za svoje ciljne ključne besede. Večina ljudi zdaj ugotavlja, da je gradbena avtoriteta in povezave do spletne strani ključni del uspešne oglaševalske akcije. Vendar pa večina od njih ne ve, kako zgraditi povezave in povečati avtoriteto. Obstajajo načini za vzpostavitev povezav na vašo spletno stran, da bi povečali SEO, kot so pokritost s tiskovinami, pregledi in vključevanje v okrogle mize.

Ampak, z zanimanjem in zanimivimi vsebinami je zanesljiv način privabljanja povezav na vašo spletno stran. Sčasoma bo izboljšal vašo avtoriteto in vam pomagal uvrščati višje za vse primarne ključne besede.

Vsebina razširi vašo sled

Ko gre za SEO in vsebino, se morajo zagnati osredotočiti na vrsto ključnih besed, ki so pomembne za njihovo ciljno občinstvo. Tako lahko ustvarite ciljno vsebino, ki doseže ciljno publiko na različnih stopnjah nakupovalnega cikla.

Vaša spletna stran mora imeti vsebino, ki uporablja več ključnih besed, ki ustrezajo vašemu izdelku ali storitvi, da bi razširili svoj doseg. To je tisto, kar se imenuje "zimzelena vsebina", saj se osredotoča na uporabo domene in avtorskih pravic strani (iskanje in povezave), s čimer povečate spletno prisotnost in povečate promet na vašem spletnem mestu.

Ko imate obiskovalce vaše spletne strani, jih lahko vodite do odločitve, v tem primeru nakupa.

Vsebina in SEO skupaj ustvarjata svojo blagovno znamko, ustvarjajo vrednost in razvijajo svoje podjetje. Kot zagon potrebujete ta dva za razvoj strategije trajnostne rasti Source .

November 27, 2017