Back to Question Center
0

Semaltova praksa: katastrofalne posledice polnjenja ključnih besed

1 answers:

Jack Miller, višji Semalt Senior Customer Success Manager, pravi, da je pri pisanju oglasov, ki so prijazni do spletnih vsebin, ključno besedo, ki se prevaža, pogosto šteje za bistven element. Google, Bing in Yahoo to ne marajo, zato ne smete preveč uporabljati ključnih besed v svoji vsebini za vsako ceno. V prvih dneh SEO, ključno besedo polnjenje je nekaj, kar je delal dobro in pomagal webmasters dobili dober uvrstitev v iskalnik rezultate. Te dni je bil trend v celoti spremenjen in vašega uvrstitve ne morete povečati s polnjenjem ključnih besed. Poleg tega lahko Google kaznuje vaše spletno mesto in ga prepoveduje za celo življenjsko obdobje, če objavite članke s ključnimi besedami .

Kaj je narobe s polnjenjem ključnih besed?

Varno je reči, da je bila ključna beseda, ki je bila včasih tehnika belega klobuka, zdaj, vendar se zdaj šteje za črnsko strategijo SEO. Matt Cutts iz Googla navaja, da podjetje poskuša po svojih najboljših močeh razlikovati med visokokakovostnimi izdelki in nizko kakovostno vsebino. Vsakdo, ki počne polnjenje ključnih besed ali uporablja preveč SEO tehnike, bo moral trpeti prej ali slej. Google vedno išče spletne strani, ki imajo odlično kakovost in informativno vsebino. Podjetje ima nekaj inženirjev v svoji ekipi, ki delajo na preprečevanju polnjenja ključnih besed in bodo kmalu kaznovale mesta, ki se ukvarjajo s to goljufijo.

Ena od osnovnih nevarnosti je, da bo Google znižal uvrstitev vašega spletnega mesta. Obstajajo možnosti, da bodo v rezultatih iskalnika odstranjeni ali kaznovani. da bi se osredotočili na veliko ključnih besed. Namesto tega bi morali poskušati ohraniti kakovost svojih spletnih strani in delovati na ključnih besedah ​​le, kadar so potrebni.

Druga slaba stran je, da večina vaših strank in obiskovalcev ne bo več navduševala s ključnimi besedami. Ne smete pozabiti, da želijo prebrati zanimive, informativne in uporabne stvari. Če ste polnili veliko ključnih besed in ogrozili kakovost, ne morete priti do svojih pričakovanj in obiskovalcev ne morete obračati na zadovoljne stranke.

Optimizacija ključnih besed, ki deluje:

Res je, da je uporaba ključnih besed zelo pomembna, vendar morate razumeti razliko med uporabo ključnih besed in polnjenje ključnih besed. Naj vam povem, da sta dve različni praksi SEO. Google razprši navzdol nad ključnimi besedami, vendar ljubi članke, ki vsebujejo pravilno in razumno število ključnih besed.

Torej, morate pametno razmišljati o ključnih besedah ​​in ne uporabljajte veliko ključnih besed in besednih zvez v istem odstavku. Nikoli se ne smete osredotočiti na botove SEO, ki indeksirajo mesta in menijo, da je zanesljiv. Google ima svoja pravila in predpise in vsak spletni skrbnik jih mora spremljati, če želi doseči želene rezultate.

Kako uravnotežiti svoje ključne besede?

Razen bistvenih ključnih besed, nikoli ne smete uporabljati stavkov, ki motijo ​​pretok vaše vsebine. Različni blogerji in spletni skrbniki se osredotočajo na ključne besede in besedne zveze, vendar morate ključno besedo ohranjati samo od dveh do štirih odstotkov. Z Googlovo bazo sinonimov lahko posodabljate, kaj Google najbolj želi in kako povečati svojo izpostavljenost na spletu Source .

November 29, 2017