Back to Question Center
0

Semalt: Zakaj se odlične ocene SEO ne zgodijo čez noč

1 answers:

Med ljudmi, ki ne razumejo, se razširi skupni mitSEO, da lahko SEO agencije vam čez noč uspeh. Agencije lahko obljubijo, da vas bodo spravili na naslovno stran Googlarezultati iskanja takoj. Vendar pa je tu trdna resnica: ne glede na to, kako velika je agencija SEO, vam ne more zagotoviti hitrega rezultata.

Ljudje pogosto naredijo napako, ko razmišljajo o tem iskalnikuoptimizacija (SEO) bo čez noč preneslo svojo spletno stran. Seveda je res, da ima SEO potencial, da vpliva na vašo spletno stran, ampak vdolgoročno vožnjo. Večina SEO navdušenec redko pove, da je edini način, da uživajo vse prednosti SEO je, da je potrpežljiv in razumetikompleks faktorjev, zaradi katerih je SEO učinkovit.

Upravitelj uspeha stranke Semalt ,Digitalne storitve, Igor Gamanenko pojasnjuje najpomembnejše SEO resnice, ki jih morate poznati.

SEO je kompleks

Obstaja veliko dejavnikov, ki pridejo v igri pred vašo spletno stranjopridobite visoko uvrstitev na straneh z Googlovimi rezultati iskanja, znane tudi pod imenom SERP. Konec koncev, Google ima več kot 200 razvrstitev,ki se vedno spreminjajo. Če delate dosledno na vsakem od njih, boste skočili skozi več obročev in poskusili videtikaj vam prinaša dobre rezultate in kaj ne.

Ena od stvari, ki uvrsti visoko na Googlove strani z rezultatitežko je, da Google spreminja svoje algoritme, ne da bi objavil spremembe. Ko Google spremeni svoje algoritme, jih redkoga objaviti javnosti. Kot rezultat, SEO strokovnjaki se sprašujejo, kaj se bo dobro uvrstil in kaj ne.

Ko se algoritem spremeni, najboljši strokovnjaki SEO zberejopodatke iz številnih spletnih mest, da bi analizirali, kaj se je spremenilo..Ko analizirajo podatke, sprejemajo odločitve o tem, kaj je bilo spremenjenoin kako se odzvati na te spremembe.

SEO je tako znanost kot umetnost

Učenje SEO razvrstitev zahteva poraba veliko časa delain trdo preučevanje. Tukaj morate opraviti revizijo spletne strani in ustvariti Googlovo prijazno vsebino. Ti dve dejavniki sta stebri, ki naredijo SEOvendar pa ni bližnjice za razvoj digitalnega sveta.

SEO je dolgoročni tečaj

Naslovna stran Googla je nenehno premikajoč cilj.To pomeni, da vaši konkurenti ne bodo jamčili, da bodo dosegli najvišjo oceno ali ne. Do zdaj razumete, zakaj je SEO zapleten in trajačas za delo na njem. Torej, kako bi morali postaviti realne cilje, da bi dobili verodostojne, dolgoročne rezultate?

Ko ste začeli gledati na SEO kot dolgoročni cilj,že imate začetek glave. Če želite zgraditi boljšo osnovo, upoštevajte, da SEO deluje le na podlagi dolgoročnih ciljev.Da bi bilo to učinkovito, povežite svoja prizadevanja z SEO, da boste povečali promet na svoji spletni strani in naredili več prodaje v določenem časovnem obdobju.

SEO zahteva naložbe

Velik SEO zahteva intenzivno vlaganje svojega časa invirov. Ko boste vložili čas, trud in prinašali vire, boste ob koncu dneva dobili sestavljeno donosnost.

Cilji SEO se spreminjajo

Ker je SEO vodilni dejavnik gospodarske rasti,ne obstaja način, kako razviti statični načrt za to. Če želite ostati na plavanju, ponovno analizirajte svoj SEO na letni osnovi. Za boljše rezultate upoštevajteponovno ocenjuje kvartalno.

Če ste najeli ugledno podjetje SEO, bodovas obvestim, da ne morejo prenašati rezultatov čez noč. Ko določite pravila sodelovanja, obdržite odprto komunikacijsko linijoo pričakovanjih in rezultatih, da bi se izognili nesporazumom. Čeprav SEO ni proces čez noč, je to nekaj, od kar bi morali vlagatirezultati so vredni truda. Ko nastavite realna pričakovanja in razumete, kako deluje, ste na pravi poti do pridobivanjanajboljša donosnost naložb v SEO Source .

November 27, 2017