Back to Question Center
0

Semalt: Zakaj je učenje SEO na internetu zmedeno

1 answers:

SEO pomaga izboljšati lestvico in promet na spletnih straneh.Večina izobraževalnih informacij o SEO, ki jih lahko najdete na internetu, prihajajo od vrhunskih založnikov in posameznih strokovnjakov iz niš.Na današnjem konkurenčnem trgu je za poslovne vodje pomembno, da se zanašajo na takšne materiale in razumejo bistvoSEO pomen za prihodnji napredek podjetja.

Igor Gamanenko, vodja uspeha stranke Semalt ,pojasnjuje, zakaj izobraževalne informacije o SEO, ki jih najdete na internetu, povzročajo napačne odločitve v vaši strategiji SEO.

Ni nam treba prezreti pomena nasveta SEOpopolnoma. Nasprotno, ljudje bi morali nadaljevati s previdnostjo,z uporabo teh predlogov:

  • 1 - oregon business registry llcc. Preverite podatke pred izvedbo. Podatki, ki jih določa poljezaložniki se razlikujejo glede na to, kaj boste imeli v resnici.
  • 2. Razumeti, kaj resnično pomenijo te informacije za vaše podjetje inzakaj je ključnega pomena, da ne sledite nasvetu brez pomislekov.
  • 3. Preizkusite nove metode, ki se zdijo bolj tvegane zaradi negotovosti.Vendar pa lahko koristi prevladajo nad slabostjo eksperimentalnega pristopa.

Diferenciacija faktorjev

SEO ni univerzalen in se razlikuje na več področjih, kot so algoritmi,obseg konkurence in spremenljivke, specifične za podjetja. Na primer, lokalni in državni algoritmi nasprotujejo..Oseba, ki iščečlanki o lokalnem SEO bodo našli državni SEO nasvete nepomembno. Podjetja lahko uporabijo edinstvene strategije konkurence, na katerih odločajosvoje poslovne modele. Zato faktorji uspeha niso enaki. Eno podjetje lahko doživi uspeh z uporabo ključnih besed, vendar ne uspedrugo, če uporabljajo podoben pristop. Nazadnje, zapletenost optimizacije otežuje izolacijo vzroka danega izida.Zgoraj omenjeni razlogi omogočajo kompleksen primer, ki je primeren za uspešno optimizacijo SEO. Zato je našastranke zaupajo našim storitvam

Širjenje napačne informacije

Eden glavnih problemov, ki vplivajo na SEO danes, je širjenje netočnih informacij.Nenamerna dezinformacija je krivda izdajatelja samo industrija same. Nihanje sektorja daje podatkerazpoložljivost, kar je dragoceno za optimizatorje. Zato morajo strokovnjaki pridobiti in posredovati informacije potrošnikomše pred potrditvijo. Z lažje oblikovanjem vtisa iz osamljenega dogodka je lažje ustvariti vtis, kot pa od širših trendov za bralce. Zvedno večje število optimizatorjev, možnost širjenja napačnih informacij je precej visoka. Namerna dezinformacija prihaja iz samoproklicanestrokovnjaki, katerih edini namen je ustvariti dobiček. Večina teh informacij izvira iz blogov in forumov z nizkim avtoritetom.

Edinstvenost zadeve

Znanstvena študija kaže, da se ljudje lažje učijo z delomza razliko od tradicionalnih oblik poučevanja. Branje in ponovitev informacij ne razvijejo subjektivnega prirojenega občutka, kako todela. S samim posegom v optimizacijo spletnega mesta lahko postane intuitivno odpravljanje težav in odkritjerešitve, ki jih še niso upoštevali tudi vodje industrije. Neupoštevanje nasveta ali njegovo zaslišanje bo vodilo do bolj inovativnegapot. Vsak nasvet, ki je na voljo, bi moral biti pri roki le pri učenju o industriji ali ustvarjanju novih idej. Polnjenje najboljše strategijezahteva kritično razmišljanje o tem, kaj se je naučilo in utemeljilo raziskave o specifičnosti vašega podjetja.

November 27, 2017