Back to Question Center
0

Semalt: Zakaj je sveža vsebina pomembna za vašo spletno stran in SEO

1 answers:

Dejansko imajo iskalniki močan vpliv na to, kako bi morali biti spletna mestazgrajeno. Večina iskalnikov poudarja pomen kakovosti vsebinein posodablja periodičnost. Če želite, da ostanejo pomembni, posodobite svojo vsebinopogosto. Julia Vashneva, direktor za uspeh strank Semalt Digitalne storitve,pojasnjuje, zakaj je sveža vsebina ključni dejavnik, ki povzroča uspeh vašega spletnega mesta.

1. Pogosto pajkanje po iskalnikih

Če se vaše spletno mesto redno posodablja z novimi člani in spletnimi stranmi, potem iskalnikpajki bodo pogosto obiskali to spletno mesto. To pomeni, da bo indeksacija vaše spletne strani šlahitreje. Ko iskalniki redno obiščejo vaše spletno mesto, lahko dosežete višje uvrstitveče je vaša vsebina dragocena. Kadarkoli dodate novo vsebino na vašo spletno stran, iskalnikiupoštevajte to in preuredite razvrstitev vaše spletne strani. Posodobite svojo spletno stranredno povečevati možnosti za višjo uvrstitev.

2. Povečanje pooblastila spletne strani

Ključna strategija za povečanje avtoritete vašega spletnega mesta je ustvarjanje več vsebine.Objavite bolj dragoceno, ažurno vsebino in zagotovo boste dali spletnemu mestu avečji organski potencial..Če pregledate avtoritetna mesta v vaši niši, vise bodo zavedali, da imajo na tisoče strani, ki jih indeksira Google. Če steodločeni, da se pridružijo svoji ligi, potem morate objaviti ustreznejšo vsebino. Če tiso dosledni pri pisanju več vsebine za določeno temo, boste pridobili zaupanjeljudje in iskalniki. Pooblastilo vašega spletnega mesta se bo povečalo, ko boste dobilivedno bolj zaupate. Ustvarite svoj ugled, tako da delate na platformah in forumih družbenih medijev.

3. Več vsebin Sredstva Več ključnih besed

Če redno ustvarjate nove vsebine, bo vaša stran imela veliko ključnih besed. Z ustvarjanjem ključne besedeki so osredotočeni na izdelke, boste imeli možnost ciljanja na več obiskovalcev. Iskalnikibo prepoznala tudi vašo spletno stran in vam poslala več obiskovalcev. Čeprav Google ne temeljiveliko težo glede števila ključnih besed na vaši spletni strani, je še vedno pomembno, da položajključne besede v in okoli svojega članka. Ključne besede uporabljajo iskalniki za indeksiranje vašihki temelji na predmetu. Ne pozabite, da vaš članek ne izpolnite s ključnimi besedami, kot je tabodo pritegnili kazni iz iskalnikov.

4. Obveščajte svoje bralce

Redne posodobitve bodo vaše naročnike in obiskovalce posodabljale z dogodki in spremembamiv vaši industriji. Sveže vsebine imajo moč pretvoriti nove obiskovalce v stranke.Z objavo novih informacij pogosto boste obdržali svojo publiko. To bozaslužite dolgoročno zvestobo od strank, in tako bo vaša spletna stran raste v priljubljenosti inrazvrstitev. Obiskovalcem zagotovite prepričljive informacije o vaših izdelkih in storitvah.Povejte svojim obiskovalcem, kakšne so prednosti vaših izdelkov in zakaj jih potrebujejo. Ko sinudite dovolj informacij potencialnim strankam, jim pomagate, da se odločijo,in najverjetneje bodo kupili vaše izdelke Source .

November 27, 2017