Back to Question Center
0

Semalt Študija: Kaj koristi strokovnjaki za digitalni marketing, ki vam dajejo svojo e-trgovino

1 answers:

Vsaka dobra tržna agencija bi morala biti sposobna pomagati vašemu podjetju eCommerce rastihitro, medtem ko ublažite morebiten stres. Naravno je, da vsi lastniki podjetij želijo razviti svoja podjetja in ustvariti večprodajo in doseže vodilne položaje v določeni tržni niši.

Kot je razvidno, včasih potrebujete pomoč. Najem digitalnega trženjaAgencija bi morala biti dober kraj za začetek. Jason Adler, vodja stranke Semalt razloži, kakšne koristi boste prejeli, če bi najeli digitalne strokovnjake - tri states equipment.

Oglaševanje

Tipična agencija za trženje je sposobna ustvarjati, kupovati in usmerjatiprometa, kjer je to potrebno. Zakaj so dobre? Torej, zaradi teh štirih razlogov:

  • Izkušnje. Ob bogatih izkušnjah z delom z različnimi podjetji,vaša tržna agencija bi videla več deset uspešnih akcij.
  • Organizacija. Dobili boste podrobno poročilo o tem, koliko je bilo porabljenih za projekt
  • Časovna učinkovitost. Prihranite si dragocen čas, tako da jim dovolite, da ravnajo z njimimarketinški vidik poslovanja, medtem ko razvrstite vse drugo.
  • Ekonomično. Ker bi pred tem kupovali veliko oglaševanjavaše angažiranje, lahko (agencije) dobijo boljše stopnje.

Trženje vsebine

Kot že ime pove, se trženje vsebin vrti okoli ustvarjanja grafike, videoposnetkovin izdelke, ki jih nato distribuirajo s ciljem privabljanja, vključevanja in pretvarjanja deskarjev v stranke. V današnjem svetu, kjerpromocijske vsebine uporabljamo z namenom, da bi preplavili kupce, trženje vsebin ustvarja vrednost. To je vloga trženjaagencija za ustvarjanje svežih, razburljivih in privlačnih vsebin za vas.

E-trženje

Ta tehnika trženja ni nikoli v celoti izkoriščena s strani podjetijstoritve tržne agencije, ki so vam na voljo, vam lahko zagotovimo dobre rezultate. Samo ustvarite seznam tega, kar je treba storiti in vašeAgencija jo bo vodila za vas.

Upravljanje družbenih medijev

Za podjetja je pogosto običajno voditi strani socialnih medijev - stran s Facebook, aYouTubov kanal, Google+ ali Twitter. Redno posodabljanje teh strani je glavobol, ki ga je mogoče premagatipomoč agencije za trženje.

Oblikovanje in razvoj spletnih strani

Podjetniki poslujejo v poslu iz več razlogov. Nekateri to počnejo samo zato, kerlahko in drugi delajo za kakršen koli drugi plemeniti vzrok. Na žalost, nihče ni sposoben ustvariti svoje spletne strani zdobra perspektiva za spletno prisotnost (spletno oblikovanje). Če ste newbie, potem vam agencija pomaga pomagati.

Fotografija in videografija

Videoposnetek in fotografija sta bistvena pri prodaji stvari na spletu.Pomislite na scenarij, v katerem uporabnik nima pojma o tem, kako izgleda izdelek - slika ali videoposnetek bi se moral dotakniti.To bo odlično opravila dobra marketinška agencija.

Optimizacija pretvorbe (CRO)

Obstaja na stotine tržnih agencij, ki ponujajo CRO. To (CRO)se sklicuje na testiranje in zbiranje podatkov za prestrukturiranje spletne vsebine, ki se pretvori v potencialne stranke. CRO je tehnične narave, tako dazahteva strokovno znanje in izkušnje.

Ker podjetje narašča, boste imeli več izzivov. Zana primer, ko ustvarjaš več prodaje, dobiš več odgovornosti za stranke. S širšo linijo izdelkov dobite več zalogspremljate. Vrzi številne možnosti oglaševanja ,SEO posodobitve, orodja za trženje družbenih medijev in dobili boste širšo sliko.

November 27, 2017