Back to Question Center
0

Semalt Strokovno znanje: optimizacijo motoričnega dela za večjezičnost Sitios De Comercio Electrónico

1 answers:

Če želite dodati kazalo, preverite, ali so v angleščini napisani kliki, ki so večji od Googlovih besedil, in sicer v jeziku, ki nima posebnega značaja. Če želite več informacij o Googlu, boste našli več rezultatov za posvetovanje, če želite, da jih ne morete preimenovati v absolutno stanje.

Na podlagi tega, da se mediji pokažejo v iskanju SEO za tržne komercialne elektronike, strokovnjaki iz Semaltovega poročila o tem, da so bili člani mestne občine, ki so si prizadevali za to, da so ti različni cilji optimizirani za sfere, ki bi jih bilo mogoče najti v različnih jezikih. Zaradi tega, da bi se lahko zgodilo, da bi se lahko zgodilo, je treba embarga, ne da bi se ta razvrstila več kot v drugačni različici - scivoli ad acqua gonfiabili. Ali je dekodificiranje sedanjega življenja bistveno, če je postopek optimizacije sprejet za Unijo Združenega kraljestva v Združenem kraljestvu v Nemčiji?

Max Bell, el Gerente de Éxito del Cliente de Semalt le da so informacije, ki so na voljo za večino napak, ki jih ponujajo večje optimizirane multilingue del sitio.

1. Vnesite geslo za URL

Esto es propenso ocurrir en siios comercio electrónico basados ​​en Magendo, ki je nedvomno priljubljena plataforma gratuita comercio electrónico a nivel mundial. Če želite prevedeti jezikovne jezike v francoščini in angleščini, vnesite naslov URL, ki ga želite spremeniti.

V zvezi s tem je treba poudariti,

2. Ausencia de la etiqueta rel = "alternate" hreflang = "x" je vključitev nepravilna

Real alternate es una herramienta importante, esencial para el SEO metódico y multilingüe. Obstajajo različni načini, ki omogočajo več različnih jezikov v različnih jezikih in spletnih dnevnikih, brez podvajanja, ki se prevedejo v različne različice.

3. Redirección automatizacija baz podatkov v IP / Akomodni jezikovni idiomi o mizih

Google se je odločil, da ne bo več preusmeril na avtomatsko preoblikovanje, saj vam bo preprečil, da bi obiskovalce spletnega mesta prešli na obrazce. Prepričajte se, da je Google znova preimenovana v Google Uslužbenci google.com, zato jo lahko vklopite s privzeto x-privzeto povezavo s pravimi alternativami.

->

4. Integrante rel canónico y real alternativo

Izvedena je bila alternativna pravica, pri čemer so lahko operacijski kanali resnični, ker so morda verjetni, da je to mogoče v zvezi z relacijami. Pokažite uporabniško ime za identifikacijske različice, ki so na voljo v spletnem mestu.

5. Prohibir las páginas descodificadas a travets de robots.txt o Nonindexing

Če ne najdete impulza, ki bi bil uspešen za SEO večjezičnost, Google ne bo zahteval, da se prekliči preklic dvojnika, in sicer v arhivu robots.txt.

6. Ne smejo biti podrejene korekcijskim spremembam, ki se nanašajo na sledenje uresničevanju nespletnih nepravilnosti

Debe usar hipervínculos internos para vincular las páginas de traducción de garantiar de se sean accesibles para los motores de búsqueda y los usuarios. Zgoraj opisani prevajalnik razširja besedilo o bančnih računih s številnimi prednostmi.

7. Subdominio de país contra carpeta de país

Te napake ne puščajo ključnega pomena v primerjavi s tistimi, ki jih je treba spreminjati, saj so težave, ki jih je težko razrešiti. Deberá odloči, da bo povečal URL-je za iskanje po poddomenih in carpetah. En la mayoría de las situaciones, se razlikuje med različnimi elementi

November 27, 2017