Back to Question Center
0

Semalt: Štiri razlogov, zakaj IT podjetja morajo imeti Blog

1 answers:

Obstaja veliko podjetij za storitve informacijskih storitev, ki uživajo uspeh v poslovnem svetu,vendar iz nekega razloga le peščica ima blog na svojih spletnih straneh. Veliko ITstoritve, ki se držijo tradicionalnih prodajnih tehnik ali se jim zdijo preveč težkein dolgotrajen za zagon spletnega dnevnika. Vendar pa tista podjetja, ki vodijo podjetjeblog bo v končni fazi izkoristil nagrade za to. Julia Vashneva, Uspeh strankeManager Semalt Digitalne storitve, pojasnjuje, katere koristi, ki jih blog ponuja, podjetjem za storitve informacijske tehnologije.

Označevanje edinstvenosti storitev

Trženje vsebine je pomemben del razvoja poslovanja po vsem svetu.Mnoga podjetja se dogajajo digitalna in mobilna, zato je postalo trženje vsebinpotrebni za generiranje svinca in diferenciacijo. Hkrati je diferenciacijaje lahko za nekatere družbe informacijskih storitev nekoliko problem, saj se ukvarjajo zenaka podjetja vsak dan. Ko ustvarite spletni dnevnik, ustvarjate nekaj edinstvenega,nekaj, zaradi katerega se izstopa iz množice. Z uporabo, lahko pokažete svojo osebnost,vašo delovno etiko, značaj vašega podjetja itd., ki bo potencialnim strankam pomagal izbrati vaše podjetje med drugim.

Mnoga podjetja za IT storitve se medsebojno mešajo, ker uporabljajo isto terminologijo.Torej, kako so lahko prepričani, da je vaše podjetje boljše od druge družbe? In kakolahko potencialni odjemalec vidi, da je vaša ekipa dovolj usposobljena za deloKončano? Mnoga podjetja za informacijske storitve se običajno zanesejo na usta ali hladno klicanjestoritev, vendar lahko premišljeno razvit blog odpre popolnoma drugačen,kompleksna metoda pridobivanja novih strank.

Prikazovanje izkušenj in spretnosti

Stran "O nas" na spletni strani katere koli družbe je izjemno pomembna pri privabljanjunove stranke. Če trdite, da ima vaš manager ali vodja toliko letizkušnje, enako kot vsa druga podjetja, se bo očitno zdelo počasno.S pomočjo spletnega dnevnika, nasprotno, lahko dokažete svoje izkušnjein vodstvene sposobnosti, tako da se pritožite na vaše potencialne stranke. Relativno jepreprosto storiti, vendar takšne objave v spletnem dnevniku odražajo bistvo vsega, kar želite pospeševati.

Spodbujanje vašega podjetja

Blog bo postal odlična platforma za združevanje informacijskih storitev skupnosti.Takoj, ko pišete na blogu svojega podjetja, začnete razpravo, ki jeje odprt za industrijske strokovnjake in stranke. Povratne informacije, ki jih prejmetevam bo pomagal pri promociji vaših storitev različnim osebam. Če dobiš pravvsebino na vašem spletnem dnevniku, bo vaše podjetje na zemljevidu.

Proizvodnja novih vodil

Nedavne študije kažejo, da bodo podjetja z B2B, ki vodijo blog, proizvedle do 67% večvodi od podjetij, ki jih nimajo, podjetja B2C pa to obrestno merov 88% ustrezno. Ko ustvarjate svojo strategijo trženja,vaš blog bi moral biti vedno pomemben del tega. Dejansko z uporabo iskalnikaOptimizacija (SEO) tehnik v delovnih mestih v blogih pomaga podjetjem pri boljši kakovostiuvrstitve. Brez dobrih vsebin, povezanih s področjem, to ne bo mogočedoseči. Ko prilagodite svoj blog za namene SEO, boste bolj verjetnoprivabiti pozornost potencialnih kupcev.

Zagon in vodenje spletnega dnevnika zahteva dosledna prizadevanja nekoga, ki je pripravljenza trdo delo, raziskovanje in ima strast do te teme. Vendar pa IT storitvepodjetja se morajo zavedati prihodnjega vpliva, ki ga lahko ima na poslovanje.Stranke iz Semalt Digitalne agencije so uspešno dokazale, da je donosnost naložbe v vodenje spletnega dnevnika zelo vredna Source .

November 27, 2017