Back to Question Center
0

Semalt razloži glavne koristi zunanjega izvajanja za mala podjetja

1 answers:

Malo podjetje bo morda potrebovalo podizvajalske naloge ali nekatere dele podjetjaoperacije ponudniku poslovnih storitev tretjih oseb. Če se odločite za prenosnekatere odgovornosti do stranke s sedežem v tuji državi, na katero se sklicujekot offshore zunanje izvajanje. Danes, v ponudbi za zmanjšanje stroškov poslovanja, velikomala podjetja raje uporabljajo zunanje storitve kot alternativo zaposlovanju na kraju samem.Michael Brown, Customer Success Manager Semalt Digitalne storitve, govori oglavne koristi zunanjih izvajalcev za mala podjetja.

  • Premik od fiksnih do variabilnih stroškov. Na primer imate računovodjo na kraju samem.On ali ona bo potreboval mizo, računalnik, zdravstveno zavarovanje, čaj in mesečno plačo,in vendar je začetek, morda ne bo veliko dela za vse osebje na začetku.Outsourcing rešuje to dilemo za vas. Ko oddate svoje poslovno računovodstvoodgovornosti, plačate enkratno plačilo za opravljeno delo, vam ga ni treba zagotovitivi in ​​dejansko dobite veliko boljšo službo, saj plačate samo za to delovno mestoje popolnoma končano. Tudi če se naloge, ki jih oddajajo, ponavljajo, lahkonaslednjič vedno najemite drugo osebo .
  • Pridobite več časa za poslovno stran stvari. Lastniki podjetijlahko iskreno pomanjkanje časa, da skrbijo za tehnično stran svojeposlovanje. To vključuje stvari, kot so spletno oblikovanje, trženje vsebin, SEOin veliko več. Z oddajanjem teh odgovornosti boste imeliveliko časa na rokah, da poskrbite za samega posla. Osredotočite sepozornost na zadovoljstvo strank in drugim ljudem omogočiti tehničnodejavnosti za vas.
  • Dostop do ekonomije obsega enako kot veliki igralci industrijeuporaba. Veliki igralci v vaši niši si lahko privoščijo lastno hišomnožica talentov, in to jim bo dalo milje pred vami. Ne morešsi privoščijo lastne talente. Outsourcing vam daje priložnost, daNajem talentov po nizkih cenah ne samo iz vaše države, temveč tudi iz tujinetudi. Ker to ne bo fiksni strošek, boste lahko prihranili denar.
  • Osredotočite se na človeške vire, kjer so potrebni. Najem in usposabljanjezaposleni so dragi. Biti zagon, vaše poslovno delo zelo verjetnoostane pri vas kratkoročno, kar pomeni, da zaposleni toče ste se izobraževali po stroških, bi lahko kmalu začeli delati za nekoga drugega. Izogniti sevse te težave pri zaposlovanju, usposabljanju in uvajanju, samo pustitezunanja služba opravlja delo za vas.
  • Zmanjšajte stroške svojih izdelkov in storitev. Resnica jeda je outsourcing cenovno dostopen in hkrati dobite visoko kakovostdelo končano. Daleč je ceneje, kot če moraš raziskovatirazvoj izdelkov, trženje, distribucija in dostava vašega podjetja.Višji poslovni stroški poslovanja pomenijo višje cene za vaše izdelke,tako da boste morali svoje stroške prenesti na vaše stranke.

Nazadnje, zunanje izvajanje je enostavno. Outsourcing poslovnih nalog, kot so videourejanje, trženje, upravljanje socialnih medijev, razvoj vsebin inveliko več je enostavno. V Semalt Digitalne storitve, lahko najdete nadarjenestrokovnjaki s področja industrije so pripravljeni narediti odlično delo za vas. Naše stranke imajodokazali učinkovitost takega sodelovanja, tako da lahko od zdaj naprejuživajte tudi te prednosti Source .

November 27, 2017