Back to Question Center
0

Semalt predstavlja 7 strategij SEO za zdravstvene delavce

1 answers:

Search Engine Optimization (SEO) zagotavlja, da vaše spletno mesto lahko najdete, kdajposameznik naredi poizvedbo v iskalniku. Na primer, če spletni uporabnik išče podiatrista v kraju Boston in tamje veliko podiatristov na območju, očitno, želite, da se vaša praksa pop up kot prva možnost v rezultatih iskanja.

Upravitelj uspeha stranke Semalt ,Jason Adler ponuja sedem izvedljivih SEO trikov in strategij, ki vaši organizaciji omogočajo konkurenčno prednost v zdravstvenem sektorju invam pomagajo oceniti visoko v rezultatih iskanja.

1. Izberite pravilne ključne besede

Naredite izčrpen seznam besed, ki mislite, da bi posamezniki vnesli besedepri iskanju zdravstvenega centra in storitev - amp elevate insurance. Po sestavljanju seznama iskalnih besed ocenite njihovo učinkovitost z uporaboGooglov načrtovalec ključnih besed. Preskus bo prikazal, kateri fraze imajo pomemben iskalni promet na mesec, vendar z minimalno konkurencoz drugih spletnih strani.

2. Označite svoje meta podatke: opisi meta in naslovne oznake

Ključne besede, povezane z vašo intervencijo SEO, morajo biti prisotne v metapodatkihvsake strani in skozi celotno vsebino vaše spletne strani. Metapodatki imajo HTML meta oznake, ki se nahajajo med zapiranjem in odprto glavooznake na šifri HTML datoteke. Meta podatki pomagajo iskalniku, da identificira, kakšna je stran, medtem ko zaznavajo naslovne oznakekot naslov strani.

3..Ustvarite vsebino brez plagiatizma

Ustvarite edinstveno vsebino vaše spletne strani v imenu vašega centra za zdravstveno oskrbo, da zagotoviteda se izstopa in vam daje konkurenčno prednost na spletu. Obveščanje vaše občinstvo z uporabo kakovostnega trženja vsebin omogoča tonavesti svoje strokovno znanje in vrednost ter na koncu pridobiti uvrstitev v iskalniku.

4. Zagotovite, da imate na Zemljevidu spletno stran

Ustvarjanje poenostavljenega zemljevida spletnega mesta je pogosto podcenjeni trik združevanjaspletno mesto z iskalniki. Na zemljevidu je prikazan Yahoo, Bing in celo Google, kako je vaše spletno mesto konfigurirano in povezano.

5. Imajo različna iskalna vertikala

Večina zdravstvenih strokovnjakov manjka možnost, da se višje uvrščajo s pomočjo diaprojekcij,videoposnetke, slike in druge interaktivne obrazce. Izpolnite spletno mesto z ustreznimi optimiziranimi vsebinami in izkoristite različne obrazceiskanja vertikalne.

6. Lokalno iskanje oglaševanja

Več kot polovica iskanj se izvaja z uporabo mobilnih naprav. Lokalniiskanje je ključna vertikalna za zdravstveno nego, saj morajo pacienti pred njimi obiskati fizično lokacijo teh centrovuporabljajo svoje storitve.

7. Uporabite socialna mesta, da povečate uvrstitve

Družabni mediji pospešujejo promet na vašo spletno stran in olajšata dvosmernointerakcije med redno osebo in organizacijo. Družabna spletna mesta vplivajo na SEO v povezavigradnjo in vsebino.

Še vedno dvomite o pomembnosti SEO v vašem poklicu? Trenutno je več kot 55 odstotkovodraslih v Ameriki lastne pametne telefone, kar kaže na to, kako pomembno je, da se uvrstijo visoko v rezultate iskanja, ki jih lahko potencialni pacientiki iščejo od svojih naprav kot tudi iz namiznih računalnikov. Izvajate zgoraj omenjene prakse, se boste povečali na spletuprisotnost vaše prakse in doseganje novih strank.

November 27, 2017