Back to Question Center
0

Semalt pojasnjuje, zakaj bi morali optimizirati fotografije za SEO

1 answers:

Optimizacija slik je bistveni del celotnega spletnega mestastrategijo, zato morate resno optimizirati SEO optimizacijo slike, še posebej, če je vizualna vsebina jedra vaše tržne akcije.To je razlog, zakaj spletni izdelovalci, kot je WordPress, ponujajo avtomatsko oblikovanje slik kot sestavni del njihove optimizacije na kraju samem.

Optimizacija slike mora zajemati slike na vašem spletnem mestuvključno z glavo, predstavljene slike in vdelane slike. Upravitelj uspeha stranke Semalt , Igor Gamanenko pojasnjuje, zakaj slikooptimizacija je pomembna za vašo učinkovitost - memovigor2.

Searches

Ko optimizirate slike s pravilnim oblikovanjemin fraziranje, se bodo pojavili za povezano iskanje slik v iskalniku. Če so vaše slike navedene na Google slikahiskanja, boste dobili več prometa in izboljšali prepoznavnost vaše blagovne znamke. Ko optimizirate vse svoje slike in ustvarite visoko kakovostvsebina, boste videli znatno rast prometa.

Hitrost spletnega mesta

Če nalagate slike visoke ločljivosti na vaši spletni strani,počasi bo, in uporabniki bodo morali čakati, da pridejo do glavne vsebine vaše spletne strani. Nizka hitrost mesta pomeni slabo uporabniško izkušnjoobiskovalcev, še posebej, če uporabniški brskalnik prenaša slikovne datoteke.

Težave pri nalaganju

Težave pri nalaganju slike so pogoste tudi, če je težavanima nič opraviti s strežnikom. V takšnem scenariju bo obiskovalec spletnega mesta prebral članek, vendar ne bo videl nobenih slik, le nekaj praznihkjer naj bi bile fotografije. Ko optimizirate svoje fotografije tako, da jim dodate alt besedilo, obiskovalci vašega spletnega mesta morda ne bodo videlislike, vendar lahko preberete, kaj fotografija predstavlja, ko pride do težave pri nalaganju slike.

Kako optimizirati fotografije spletnega mesta

Stiskanje

Stiskanje slik izboljša hitrost nalaganjavaše spletne strani. Glede na to, da večina vaših obiskovalcev dostopa do vaše spletne strani v mobilnih napravah, ni treba naložiti visoke ločljivostislike s težo megabajtov. Morate zmanjšati velikost svojih fotografij, hkrati pa ohranjati dostojno kakovost. Prav tako oblikujte svoje fotografijeza splet, npr. PNG, GIF in JPG. Metapodatke vaših fotografij lahko tudi odstranite, da zmanjšate velikost še več.

Navedite naslov

Ko uporabljate brezplačne fotografije iz spleta ali fotografske fotografije,morate spremeniti tehnične naslove, ki so jim priloženi, kot so številke in črke z dolgimi črkami, ki jim dajejo kratke in natančne opiseo tem, kaj predstavljajo. Vključite lahko tudi nekaj ključnih besed, ki se nanašajo na vaše podjetje, če je v skladu s tem, kar je na fotografiji.

Nastavitvene oznake

Vedno vključite oznake alt, ki opisujejo, kaj jena sliki. Na primer, vključite besede, kot so "ženska", "jedo", če gre za podobo ženske, ki jedo sadje.

Ustvari oznako

Znano tudi kot alt opis, napis jekaj se prikaže, ko se fotografija ne naloži. Opisuje tudi sliko Googlovega indeksa iskanja. Ta možnost vam omogoča opisovanjesliko v enem stavku.

Poravnaj slike

Strateško poravnava vaših slik z ostalimivsebina je boljša od postavitve med odstavkom.

Optimizacija slike morda ni na vrhu vašegaprednostne naloge, vendar bi morali to storiti zaradi navedenih ugodnosti in za doseganje le nekaj minut.

November 27, 2017