Back to Question Center
0

Semalt pojasnjuje osnove tehnične revizije spletnega mesta

1 answers:

Search Engine Optimization (SEO) Revizija ocenjuje, ali je spletna stran SEOprijazna in katera vprašanja je treba izboljšati. Zagotavlja, da je spletno mesto dobro optimizirano za vse spremembe, ki potekajo v industriji.SEO Audit vključuje tehnično, na strani, off-page, konkurenčno in ključno besedo raziskave analize.

Upravitelj uspeha stranke Semalt Digitalne storitve, Jack Miller pojasnjuje, kaj je SEO revizija, kako ga voditi in zakaj je bistvenega pomena za promocijo spletnega mesta.

Pomen SEO revizije

Takoj ko Google stalno posodablja razvrščanje algoritmov in vsebinepodjetja morajo hitro odgovoriti na te spremembe, da bi ostala konkurenčna. Analiza revizije vam omogoča, da povečate spletno mestoobiske in pomoč pri spremljanju razvoja industrije - so fontes site. Prav tako vam pomaga, ko začnete nov projekt.

  • Dostopnost Spletna mesta morajo vsebovati vsebine in iskalnikemora imeti dostop do nje. Ali s tem korakom ne uspe, iskalnik ne bo mogel pajkati svoje vsebine, kar bo negativno vplivalorazvrstitev. Vendar lahko orodje Robots.txt zlahka odpravi tako težavo, tako da poišče vse strani, ki so bile blokirane zaradi pajkanja. Vključeno je tudipreiskovanje statusnih kod HTTP. V primeru kanonikalizacije (podvajanje strani) tehnična analiza pomaga preusmeriti podvojenestrani do prvotnega. Vse strani je treba med seboj povezati, da se zagotovi, da nihče ne bo ostal izoliran, zato jih ne bodo preskočili.
  • Indeksacija Preverjanje dostopnosti zagotavlja, da iskalnikipoiščite vsebino. Povečano število najdenih strani, indeksiranih v vsebini, povečuje oceno mesta, kar izboljša stanje na motorjučakalno vrsto.
  • Učinkovitost strani Hitrost je največjaker večina ljudi ne bo čakala, da se stran naloži, če traja dolgo, še posebej s počasnejšo internetno povezavo. To vpliva na število obiskov obiskovalcev..

Izvajanje SEO Audit

Obstajata dva načina izvajanja SEO Audit za spletno mesto.

Analitiki SEO

SEO strokovnjaki, kot je naša agencija, izvajajo poglobljeno preiskavo z uporabo orodijin aplikacij. Če izveste o vseh vidikih spletnega mesta, pripravijo poročilo, v katerem navedejo vsa najdena vprašanja in predložijo predlogeo tem, kako ublažiti težavo.

Avtomatizirana orodja za SEO Audit

Obstajajo določena orodja za izvajanje revizije SEO. So zamudni,zato zahteva potrpljenje, natančnost in strateško razmišljanje. Ta možnost je samo za samozavestne posameznike z močnimi tehničnimi veščinami.

Orodja za tehnično revizijo

  • Screaming Frog ali Xenu Preverjajo število indeksiranihstrani, zaznavanje kanonikalizacije, notranje preusmeritve in podvajanje.
  • IIS Toolkit Analizira dostopnost spletnega mestain priporoča, kako bi bilo bolj prijazno do motorja.
  • Semalt Digitalne storitve Strokovnjaki analizirajo tehničnoin vsebine glede učinkovitosti vašega spletnega mesta, vam priskrbi poročilo in priporočila.
  • Pomaga pri napakah pri iskanju po vsebini, zdravju DNS in odpravljanju težav pri namestitvi strežnika DNS Preveri arhitekturo domene in poroča o strukturnih vprašanjih v zvezi z SEO.
  • GTmetrix Orodje, ki identificira elemente, ki povzročajo spletno stranpočasno nalaganje. Vključuje tudi zgodovino hitrosti, če je bila uporabljena prej.
  • Google Orodja za spletne skrbnike Identificira vprašanja na strani,povezave in tehnično zdravje spletne strani.

Pri izvajanju SEO revizije spletne strani, poskrbite, da so upoštevani vsi dejavniki.Kompleksnost in skladen pristop k izvedbi analize sta ključna dejavnika, ki povzročata uspeh revizije. Risba narezultate večfaktorske analize, lahko razvijete pravo SEO strategijo za vašo nadaljnjo spletno promocijo.

.
November 27, 2017