Back to Question Center
0

Semalt pojasnjuje ključne vidike uporabe spletnih pajkov

1 answers:

Pajki za spletno mesto so posebej kodirani boji, ki plazijo vaše spletno mesto za vso vsebinoin ga indeksira v iskalnikih za vidljivost. V nekaterih primerih vsebino v svoji spletni vsebini postavimo na način, ki ga ti pajki ne uspejonajti. Vse informacije, ki jih spletni pajki ne morejo najti, običajno ne indeksira Googlov. Posledično to ne pomeni vašegarazvrstiti dejavnike, kljub zapravljanju vaših prizadevanj SEO. Ta nevednost je napaka spletnega oblikovanja, ki jo ljudje naredijo, ko poskušajo uvrstiti svoja spletna mesta - ????? ?? ?????????? skroutz.Posledično je pomembno, da na svojem spletnem mestu zaženete pajke, da izvedete osnovne prilagoditve in popravite napake, kar bi lahko znižalo vašo uvrstitev.

Strokovnjak Semalt Digitalne storitve, Jack Miller, pojasnjujejo ključne vidike uporabe pajkov za vaše spletno mesto.

Pomen uporabe goseničarjev

Pajki lahko pokažejo, kaj občinstvo vidi. Ker mnogi podjetniki izdelujejo le spletne straniin vsebine, mislijo, da bodo njihovi ciljni potrošniki zagotovo prepričani, pozabili na druge dejavnike, ki bi lahko onemogočili.To je primer, ko pridejo spletni pajki. Spletni pajki dosežejo najbolj skrita mesta na vašem spletnem mestu. Lahko vam pokažejo, da ste pogrešaniinformacije o izdelku in številne napake v vašem sistemu za upravljanje vsebine.

1. Učinkovitost strani za sledenje

Eden ključnih vidikov SEO je spremljanje napredka posameznih strani. Spletpajki lahko izberejo lastne analitike in meritve iz uglednih virov, kot so Google Analytics in Google Search Console. Prav tako lahko pomagajospremljate uspešnost različnih strani, tako da boste lahko urejali svoje podatke za najboljšo uspešnost SEO..

2. Popravljanje tehničnih napak

Eden od dejavnikov, ki lahko zmanjša vašo uspešnost SEO, so vprašanja glede vaše spletne stranihitrost in odziv. Z izvajanjem preprostega pajka se vrne težja odzivna koda za kateri koli URL na vašem spletnem mestu. Napake in preusmeritve je mogoče odpravitihitro uporabljajo nekatere svoje filtre, kot so filtri za napake 404. Prav tako vam lahko dajo podatke o vaših starih preusmeritvenih povezavah in različnihkraje pošiljajo svoje podatke.

3. Pajki lahko najdejo manjkajoče vsebine

Pajki lahko zaznajo ukaze "brez indeksa". To so področja na vaših spletnih mestih, kjer so bojine morem doseči. S pomočjo teh informacij lahko v svoji strukturi za upravljanje vsebine naredite potrebne prilagoditve in indeksirate vso svojo vsebino.Kategorije izdelkov in skupine z manjkajočimi potrditvenimi polji lahko prejemajo posodobitve v svoji bazi podatkov.

4. Odkrivanje in določanje podvojene vsebine

V drugih aplikacijah lahko iščejo podvojene vsebine. Ti podatki so vsebinaki se pojavlja v več povezavah na spletnih iskalnikih. Taka vsebina je slaba za vašo SEO in vedno preneha z zmanjševanjem avtoritete spletnega mestastrani. Pajki vam lahko pomagajo prepoznati takšne strani in vam pomagajo pri določitvi prek 301 preusmeritev.

Pajki spletnega mesta lahko zaznajo različne skrite stvari na vašem spletnem mestu, na katere bi lahko vplivalisvojo spletno stran posredno. SEO je zapleten proces, ki ne vključuje le ustreznega sledenja in spremljanja teh podatkov pajka,ampak nenehno posodabljanje vaše vsebine. Nekateri spletni pajki tretjih oseb, kot je SEO Spider Screaming Frog ali Semalt Analyzer deluje kot tipični iskalniki. Lahko vam priskrbijo dragocene informacije, ki so lahko v pomoč pri izvedbi potrebnih prilagoditevvsebino vaše spletne strani, da pridobite višjo uvrstitev v naravnih organskih iskalnih poizvedbah.

November 27, 2017