Back to Question Center
0

Semalt pojasnjuje, kako ustvariti meta opise, ki ustvarjajo promet v e-trgovini

1 answers:

V vsakem poslu je pridobivanje prometa eden od načinov za doseganje novih višin. Kdaj(SEO), meta oznake in opisi so ključna področja, na katerih je treba uvrstiti konkurenčne ključne besede. E-trgovina metaopisi so kratki oglasi - servicio de hosting en colombia.

HTML meta oznake dajejo strežniku dragocene informacije o spletni strani. Vedno jemeta oznako za opis vsebine strani, meta oznako za podatke o avtorskih pravicah in meta oznako, ki ima robots.txt. Na primer,
" ".

Oznake meta opisa so pomembne zlasti pri trženju družbenih medijev.Zagotavlja spodbudo za prevlado in pomembnost, kadar se izmenjava strani preveč pogosto pojavlja. Tako je SMM primarna metoda pridobivanjastranke. Pomaga začetnim novoustanoviteljem, da premagajo konkurente in vsakomu dajo možnost, da prevladujejo v svojih nišah.

Nik Chaykovskiy, vodja uspeha stranke Semalt opisuje ključne vidike, ki jih morate upoštevati pri ustvarjanju meta opisov.

Kdaj uporabiti meta opis

Za določen nabor ključnih besed je lahko meta opis koristen za izdelavonekatere konverzije. Opis Meta daje gledalcem še eno potrditev o ustreznosti vaše vsebine za določen nabor ključnih besed.Iskalne poizvedbe, ki izgledajo podobno, zahtevajo meta opis za prekinitev kravato.

Semalt priporoča vključitev ključnih ključnih besed za meta opise. Če je vsebinavključuje več kot tri ključne besede, jih ne uporabljajte v meta opisu..Iskalnik lahko zlahka naredi napako zaradipolnjenje ključnih besed, ki vas nato zasluži. Vzemite del te strani in uporabite delček, da se prikažeinformacije o poizvedbi.

Pisanje Good Meta Opis e-trgovine

Za več aplikacij je največja dolžina meta opisa največ 160 znakov.Google ima na primer spletno mesto z meta opisom, ki vsebuje 159 znakov. To vključuje celo presledke kot znake.

Pri dobrem meta opisu je pomembno, da ga obravnavamo kot tweet aliFacebook post. Twitter ima omejitev 160 znakov. Prav tako lahko sledite nekaterim naslednjim smernicam:

  • Uporabite ključne besede. Iskalni izrazi vsebujejo vsebino, ki je nadvse visokauporabnik išče. To je pomembnost, ki predstavlja nekatere dejavnike, zaradi katerih je algoritem visoki.
  • Uporabite glagole. Glagoli zahtevajo, da oseba takoj ukrepa. Lahko uporabišfrazo, kot je "Shop slušalke na Jumia".
  • Uporabi poziv k dejanju. Združite meta opis z dejanjem, kot so "trgovina", "prenos" ali "kupiti".
  • Izdelajte predloge. Preveč naporno je, da napišete nov meta opis za vsakegastran. Z uporabo predlog, lahko olajšate.

Opisi meta pomagajo vaši spletni strani visoko na posrednih načinih. Mnogiljudje ne zavedajo, da pridobitev najvišjega položaja ne pomeni nujno klikov. Meta opisi pretvorijo osebo, ki si ogleda strankliknite na. Vsebuje dragocene informacije, ki so smiselne za iskalne poizvedbe za določen nabor ključnih besed. Predstavljajo tudi drugoodlična stvar, odprt grafični opis. Meta oznake so dovolj kratke, da se lahko pojavijo na delovnih mestih v socialnih medijih. Vključenost socialnih medijev je ena izmednačin povratne povezave in pomembnost lahko izboljša SEO, ki vam daje več obiskovalcev.

November 27, 2017