Back to Question Center
0

Semalt pojasnjuje, kako narediti večino vsebine Marketing in SEO medsebojno povezavo

1 answers:

Strategije za trženje vsebin in strategije optimizacije iskalnikov so tesno povezanepovezani in, kadar so združeni ustrezno, so boljši od PB & J. Ta dva taktika sta namenjena ljudem, da natančno dajo tisto, kar potrebujejo.Za vaše vsebine, ki jih najdejo obeti, potrebujete iskalnike - bright pink fucshia.

Frank Abagnale, direktor za uspeh stranke Semalt Digital Servies razlaga, kako bi ti dve strategiji delali, se strinjajo s poznavanjem pomembnih elementov spletne strani, ki bi morala bitioptimizirana za ljudi in iskalnike.

Pridobivanje pravih ključnih besed

Zakaj to počnete za iskalnike: ključne besede so glavne značilnosti tegaomogočite, da se vaše strani najdejo. Pametni strokovnjaki za SEO preiskujejo ne le industrijske izraze, za katere si želijo, ampak tudi besede in besedne zvezeki jih lahko uporabijo njihovi gledalci, da jih odkrijejo. Pametnejši SEO izboljšajo svoje podatke o ključnih stavkih treh ali več besed, ki soposredno povezana z vašo storitvijo ali izdelkom. To drastično zmanjšuje konkurenco in promet, kar jim olajša položaj.

Zakaj to počnete za ljudi: iskalne poizvedbe z dolgim ​​zadnjim ključem imajo težnjoda se preoblikujejo v vodi in prodajajo dobro. Če želite doseči zlato vsebine, ki ga želite vsebovati, morate poiskati nekaj ključnih ključnih besed z velikimi repi in oceniti zanje visoko.

Pridobivanje pravih naslovov in meta opis oznak

Zakaj to počnete za iskalnike: ti opisi niso enakibistvenega pomena, saj so bili v razvrstitvi, vendar lahko posredno vplivajo na to, kako se uvrstite. Velik naslov in razlaga povečata število"pomembni" iskalci, ki na vašem seznamu izberete, tako da prikažejo kakovost. To je posledica uvrstitve navzgor v vrstah .

Zakaj to storite za ljudi: to so edini podatkividno ljudem pri iskanju v obliki seznama. Razlaga, ki natančno predstavlja vsebino na vaši strani, in to govorido motivov iskanja uporabnika, je poziv k dejanju, ki naj bi ljudje pristali na vaši strani. Na ta način privabljate relevantne obiskovalce, ki se zavedajokaj pričakovati od vaše strani.

Uporaba ključnih besed in njihovih različic v telesu besedilain v slikovnih alt oznakah, enkrat ali dvakrat znova v podnapisih

Zakaj to počnete za iskalnike: Pozornost iskalnikovse je premaknil v oznake za glavo. Naredite to delo z vami z varčnim vnosom ključnih besed in vključno z različicami v njih. Vse je v uporabipovezanih besed.

Zakaj to počnete za ljudi: Ljudje so nagnjeni k skeniranjupreko spleta kot branje. Podnaslovi so odlični za skeniranje in lahko ljudje povlečejo k branju strani, tako da je lažje berljiv.

Poleg vsega, ki je omenjeno zgoraj, mora biti vsebina privlačnoprivabiti in vzdrževati obiskovalce. Informacije naj bi bile enostavne, sicer pa je postalo neuporabno. Oba SEO in Content Marketingbi morali delovati v povezavi, saj brez vsebine, ki bi jo ljudje brali, bi se tehnike SEO štele za neželeno vsebino. Tako ustvaritevsebina, ki je vredna branja in delitve, je glavni cilj, na katerega se je treba osredotočiti.

November 27, 2017