Back to Question Center
0

Semalt pojasnjuje, kako čim bolj izkoristiti SEO in e-poštni marketing

1 answers:

E-poštni marketing je stroškovno učinkovit način za širjenje prepoznavnosti blagovne znamke,in ustvarjanje boljšega odnosa s strankami z ustvarjanjem privlačne, uporabne ali zabavne vsebine. Ko boste morda mislilida je SEO pomemben samo za uvrstitev na spletni strani na strani z rezultati, se zdi bolj zapletena in raznolika.

Artem Abgarian, vodja uspeha stranke Semalt Digitalne storitve pojasnjujejo povezavo med e-marketingom in SEOom ter delijo nasvete o tem, kako jih učinkovito vključiti.

Optimizacija e-poštnega marketinga

Ponudniki e-poštnih storitev ponujajo naslove IP in spremljanje aktivnosti.Spoštovanje zakona CAN-SPAM poveča verodostojnost lokacije s ponudniki internetnih storitev - exemple fiche de paie batiment gratuit. Neusklajenost ima za posledico nižje stopnje dobave ali črne liste.Nekateri bralci se odločijo, da bodo prebrali svoja sporočila v obliki besedila, zato je pametno imeti besedilno različico za e-pošto HTML. Postopoma napreduje vpromocijska sporočila v primerjavi z začetkom z njimi zmanjšujejo možnosti "opustitve".

Vsebina mora imeti neposredno povezavo s ciljno stranjo, ki imainformacije o izdelku, storitvah in promocijah ter upravlja ciljno usmerjene ključne besede. Prilagajanje vsebine za vključitev določenih temzanimanja povečuje možnost gledanja in sodelovanja. Ko se ukvarjate z večjim ciljnim občinstvom, segmentiranje z demografskimi podatki,zanimanja ali preference so pomembne, saj zmanjšujejo stopnjo obiskov ene strani. SEO vozi promet na spletnih mestih, ki imajo vidne okence za prijavo, tako pomagajoraste seznam. Končno, vključno s povezavami v družabnih omrežjih v organih za sporočila, vključujejo obiskovalce in prejemnike pri vseh promocijah..

Vključevanje SEO in e-poštnega marketinga

Enostavne načine optimizacije oblikovanja predloge vključujejo:

  • SEO najboljše prakse, kot so optimizacija naslovov, naslovov,tematske vrstice, kopije telesa in sidrna besedila, ki se povezujejo na določene strani na spletnem mestu. Slike ne smejo biti večje od 600 pikslovbralci predogledajo samo besedila z izklopljenimi slikami. Alt besedilne oznake na slikah omogočajo uporabnikom samo besedila, da razumejo zadevo.Funkcija »Ogled v brskalniku« se mora pojaviti v oblikovanju predloge, če bralci težave z branjem e-pošte.
  • Canonical Tags veljajo, kadar želite uporabiti arhive zabloge ali glasila na spletni strani, do katerih imajo iskalniki dostop. Iskalniku povedo, da stran obravnava kot prednostni URL,in da se bo vsa vsebina vrnila k njej .
  • Arhiv E-Newsletter je knjižnica vseh objavljenih glasilz vsemi ustreznimi temami. Vsi naslovi so optimizirani v konvenciji o imenovanju z uporabo ključnih besed in posameznih povezav z vsakim glasilom.
  • Mobilno trženje zahteva, da predloge ustrezajo mobilnim zaslonomz odzivnimi vzorci, ki se prilagajajo specifičnemu mobilnemu brskalniku.
  • Predmetne linije bralcem pomagajo razumeti vsebino e-pošte pred temcelo odpiranje. Imeti morajo malo opraviti z SEO in bi morale zanimati interes prejemnika.
  • Video Emails. Vdelani videoposnetki kot bralci za pomoč klicem pomagajoizvedeti več in pomaga pri pretvorbi.
  • oglaševalske akcije za sledenje z uporabo storitve Google Analytics

E-poštna sporočila ne omejujejo vsebine, dokler le-ta spoštuje CAN-SPAMzahteve in jih obdržati preprosto in kratko. Upoštevajte, da jih oblikujete glede na ciljno občinstvo z mislijo na SEO. Zprihodnje izboljšave v Googlu bodo zajemanje elektronskih sporočil pomembne za podjetja, saj uporabniki ne bodo morali obiskati spletnega mesta, ki bi ga imelanjihove dejavnosti so bile ujete.

November 27, 2017