Back to Question Center
0

Semalt pojasnjuje glavne vidike e-trgovine SEO

1 answers:

Oblikovanje spletne strani in pridobivanje prometa sta dve različni stvari.Zagon spletne trgovine je preprosta naloga, vendar je lahko težavno, ko poskušate pridobiti stranke prek interneta. Toproblem postane intenziven, saj konkurenti omejujejo naše možnosti za vstop na trg. Ko opravite raziskave in nastavite aspletno mesto, morate iskati s strani iskalnikov, kot je Google, zato boste potrebovali optimizacijo iskalnika. Ta procesvključuje spreminjanje funkcij vašega spletnega mesta v skladu z zahtevami algoritmov iskalnika, da bi dosegli najvišji položajposebne ključne izraze.

Jason Adler, vodja za uspeh stranke Semalt daje dragocene nasvete o tem, kako narediti svojo avtoritativno vsebino in spletno mesto optimizirano, da vam pomagajo uvrstiti višje v iskalnikih.

  • Izboljšajte hitrost in odziv vaše spletne strani
  • Delo na vaših metapodatkovih in opisih je bolj prepričljivo in uporabno
  • Uporabite dlje, bolj unikatne opise izdelkov in ključne besede ključnih besed
  • Dodajte mnenja strank, da pritegnete več strank
  • Objavite vsebino, ki omenja stranke, ki iščejo

Pri opravljanju SEO je lahko več orodij koristno za vaša prizadevanja. Ta orodja vključujejo:

  • 1. PicMonkey in Kraken. Kombinacija teh orodij vam dajeoptimizacijske funkcije spletnega oblikovanja. Lahko urejate in zmanjšujejo velikost slik na spletnih straneh, ki povečujejo hitrost inodziv vaše spletne strani..
  • 2. GetFiveStars. To orodje pomaga tistim, ki skrbijo za svojepovratne informacije strank. GetFiveStars bo svojim strankam poslal e-poštno sporočilo s potrebnimi informacijami. Presegla bo pozitivno ali negativnopovratne informacije na internetu in izboljšanje vaše uvrstitve.
  • 3. Avtopilot. To je poceni orodje, ki lahko avtomatizira nekatere vidikevaših marketinških akcij. To aplikacijo dobite s 30-dnevnim brezplačnim preskusom, ki mu sledi 25-mesečna mesečna naročnina.
  • 4. YoRocket. To orodje lahko ovrednoti naslove in opisespletne strani. Uporabite ga lahko, če želite opise narediti privlačne in voditi vsebino na spletni strani. Razvili sta se Brian Dean in Backlinkoto orodje. Gre za vrhunsko storitev, uporabniki pa plačajo, da bi dosegli svoj klik po cenah, ki postajajo visoke.
  • 5. Semalt predlogi za ključne besede. To je orodje za iskanje ključnih besed, kilahko zagotovi dolge ključne besede. Lahko vam pomaga pri iskanju iskalnih pogojev, ki jih kupci uporabljajo za nakup iz interneta. Lahkovam dati ključne besede, da naredite seznam ali ustvarite spletno vsebino.

Oblikovanje spletne strani in pridobivanje toka obiskovalcev je lahko težavnodoseči. Z SEO, stvari se izkažejo za malo preprostejše, in obstaja nekaj upanja. Optimizirajte svojo spletno stran s taktiko SEO, kot jeizbira vsebine in backlinking lahko vaše spletno mesto dobi promet. Z uporabo orodij za e-trgovino SEO lahkovzpostavite dosledno učinkovito prakso, da zagotovite, da bo vaše spletno mesto ostalo na najvišjih položajih iskanja in posledično prejelnovi obiskovalci Source .

November 27, 2017