Back to Question Center
0

Semalt pojasnjuje dejavnike, ki jih morate upoštevati pri iskanju pravega imena domene

1 answers:

Ko razmišljate o vzpostavitvi spletne prisotnosti, najprej moratenarediti je, da registrirate svojo domeno. Izbira imena domene je pomembna, ker bobodisi vam uspe ali ne v vašem podjetju. Ime domene zagotavlja spletnoprisotnost, s čimer je vaše spletno mesto vidno. Iščete pravo ime domene,preverite nekatere dejavnike, ki jih priporoča Semalt strokovnjak za digitalne storitve, Julia Vashneva.

Ugled podjetja

Pomembno je najti zanesljivo podjetje. Zelo pogosto nekatera od teh družb začenjajo oglaševati svojestoritve prekomerno in kasneje, sodelovanje z njimi postane zadrega. Po drugi strani,druga podjetja zaračunavajo visoke cene, vendar ne zagotavljajo kakovostnih storitev. Preverite ozadjena družbi, s katero bi radi delali, tako da boste vedeli resnico o tem.

ime domene

Ko ste v postopku registracije vaše domene, izberite imevčasih je lahko izziv. Kaj morate upoštevati je, da bi ime moralobiti enostavno zapomniti in tesno povezati z delom vaše spletne stranimora opraviti. Poleg tega mora biti tudi ime z izrazom, ki ga je preprosto iskati.

Avtorske pravice za ime domene

Prepričajte se, da imena domene, ki jo izberete, ni zaščitena z nobeno osebo, kot je tabi lahko pripeljal do pravne zapletenosti. Dobro je, da zagotovite, da podjetje, ki ste gaizbrali za registracijo domene, ste jasno razložili uporabniško politiko o domenskih imenahzagotavljajo. Naredite pravo izbiro razširitve, da jo uporabite v svojem domenskem imenu, na primer,lahko je .com .net .org in še veliko več, je odvisno od vašega spletnega mesta.

Izbira ključnih besed

Izbira ustreznih ključnih besed je pomemben vidik, ki ga je treba upoštevati pri izbiriime domene. Zdi se, da iskalniki podpirajo ključno besedo bogato domensko ime. V tem primeru, tinaj poskusi uporabiti primarno ključno besedo ali frazo, za katero želite optimizirati spletno mestoin poskusite in obrti okoli imena domene.

Registracija spletnega gostitelja

Prav tako ne smete poskušati registrirati svoje domene z vašim spletnim gostiteljem. KerKo se odločite deliti načine s svojim gostiteljem (kar je običajno), postane glavobol za premikanjetudi vaša domena, v tem primeru je dobro, če jih razdeliš Source .

November 27, 2017