Back to Question Center
0

Semalt opisuje trende regionalnega razvoja e-trgovine

1 answers:

V svetu e-trgovine se doživlja ogromna širitev, zato vsi verjamejoda je ukinitev tradicionalnih prodajaln opeke in malte, ki so na voljo v Evropi in Združenih državah, zelo blizu. Kljub temu e-poslovanjepovečanje se pričakuje po vsem svetu, e-poslovanje v azijsko-pacifiški regiji bo doživelo izjemno rast.

Elektronsko poslovanje na čezmejnem področju bo preseglo domačo uspešnost17-odstotna stopnja ekspanzije, ko se v naslednjih nekaj letih pričakuje, da bo stopnja širitve 12 odstotkov. Strokovnjak Semalt Digitalne storitve Igor Gamanenko pojasnjuje, kako se področje elektronskega poslovanja razvija v različnih regijah.

Razlogi, zakaj se spletno poslovanje širi

Svetovna spletna logistika olajša poslovanje na spletu, zaradi česar je bolj priročno - evod 2 kangertech coil.Obstaja veliko zanesljivih načinov plačila, ki omogočajo varno izmenjavo izdelkov. Še več, prodor pametnih telefonov v vseceline omogoča dostopnost internetnih storitev v razvitih državah in v državah v razvoju, medtem ko SEO postane orodje zaspletno rast podjetij.

Z naraščajočim gospodarstvom srednjega razreda na azijskem kontinentu, kjer imajo ljudjemanj ravni zadovoljstva s svojimi domačimi izdelki, bo e-trgovina dosegla svetovno prodajo 627 milijard USD do leta 2022. Večina poslov elektronskega poslovanja se vrtiokoli izdelkov, ki niso proizvedeni na lokalni ravni, zato tu Kitajska prevzema levji delež spletnega trga.

čezmejna nakupovanja na Kitajskem

Zahvaljujoč SEO, bo spletna prodaja letos uspešnejša. Kitajska bo vodila čezmejnospletno poslovanje, ki bo do leta 2020 dosegel 200 milijonov spletnih kupcev s prodajo, ki je po Accentureu znašala 245 milijard dolarjev..Skupaj zto konkurenčno rivalstvo med kitajsko Alibabo in ameriško Amazonko na kitajskem trgu izboljšuje sprejetje dobrih praks s strani spletnih podjetij.

Zmagovalno kombinacijo sestavljajo elementi, ki vključujejo plačilo dostave vstroškov izdelka, regulatorne skladnosti upravljanja in premišljen SEO praksi. V zvezi s plačili, kitajske spletne trgovine ponujajo veliko plačilmetode, ki so varne in zanesljive. Platforme, kot so Alipay (Alibaba) in Tencent (WeChat), so oblikovali odličen sistem, ki sprejema plačilaiz katerekoli države.

Čezmejna nakupovanja v drugih regijah

V skladu z raziskavo, ki jo je opravil KPMG na Bližnjem vzhodu in v afriških regijah, arabščinaAfrika doživlja veliko spoštovanje čezmejne spletne trgovine. Na primer, bližnjevzhodna različica Amazon - Souq- povečala spletno prodajo v regiji na več kot 8 milijonov postavk samo v začetku leta 2017.

Prehodi na mejah

Povračila izdelkov so precej draga v skladu z ameriškim Federal Express Annualporočilo od leta 2016. Danes lahko stranke prejmejo vračilo svojih stroškov nakupa do določenega odstotka prek storitev PayPal.

Čezmejna prodaja v Ameriki

Študija različnih raziskovalnih podjetij kaže, da je čezmejna prodaja v ZDAznaša približno 36 odstotkov spletnega poslovanja v državi. Več kot polovica vseh spletnih prodaj je namenjena tržnim mestom, kot so eBay inAmazon, medtem ko več kot polovica čezmejnih prodajalcev uporablja USD kot najbolj zaupanja vredno valuto. V tem procesu ima SEO pomembno vlogovlogo pri krepitvi spletne prisotnosti prodajalcev.

Rast prodaje na spletnem trgu je proces, ki vključuje opazovanje inizvajanje najboljših praks ob spoštovanju razpoložljivih določb. Ni čudno, da so postale učinkovite storitve dostavealternativa tradicionalnim načinom pošiljanja med uporabo SEO omogoča razširitev prisotnosti podjetja na svetovni ravni. Zato ob upoštevanju lokalnih inčezmejno povpraševanje in posebnosti, ureditev po meri omogoča pravilno načrtovanje trga.

November 27, 2017