Back to Question Center
0

Semalt Nasveti za uspešno delovanje spletnega dnevnika

1 answers:

Za vsako platformo za e-poslovanje, ki ohranja stalno komunikacijo z vašo strankoje ključni del delovne prakse. Blogi vzpostavljajo močan stik s svojimi strankami. Tako je dodajanje spletnega dnevnika na našo spletno stran eno od najboljučinkovite lokalne tehnike SEO.

Strokovnjak Semalt Digitalne storitve, Frank Abagnale, pojasnjujejo pomembne vidike uporabe spletnega dnevnika kot orodja za širitev komunikacije s strankami.

Kaj morate vedeti

Za katero koli spletno mesto, dodajanje spletnega dnevnika pomeni le platformo, kjer je enalahko delijo objavo in novo ustrezno vsebino - hosting foros gratuitos. V večini avtomatiziranih sistemov za upravljanje vsebin je na njem običajno razdelek »blog«.Za druge razvijalce je lahko kodiranje spletnega dnevnika enostavna naloga, zahvaljujoč številnim brezplačnim predlogam in spustnim seznamom CSS. Razlika je vsistem za upravljanje vsebine, ki ga uporablja za blog. Za večino ljudi bo dodajanje spletnega dnevnika neposredno vključevalo klik gumba.Konvencionalne ideje za blogiranje za vašo tržno nišo lahko vključujejo:

  • Nasveti za nasvete
  • Izjave o izkušnjah
  • Novice, povezane z vašo spletno stranjo
  • Posebna služba, oddelek ali funkcija

Ne moti se veliko o tehničnih vprašanjih na vašem spletnem dnevniku.

Eden ima lahko vsa vprašanja, ko vključi blog na spletni strani. Zana primer, se lahko sprašujem o donosnosti naložbe, stroških vzdrževanja, vsebini za objavo, načinu dodajanja spletnega dnevnika na spletno stran, zaposlovanja samostojnih podjetnikov in razvijalcevin avtomatizacijo značilnosti blog. To so pomembni premisleki, vendar ne bi smeli porabiti veliko časa.

Zamisel o izdelavi spletnega dnevnika v začetni fazi ne vključuje veliko tehničnih lastnosti.Namen katerega koli spletnega dnevnika je ustvariti dober in učinkovit način komuniciranja s svojimi strankami. Blog je sredstvo za to sporočilose zgodi, ne pa tehnično postavljanje lepega spletnega mesta..

Vključi promocije

Promocije lahko položite na spletni dnevnik. Na primer recimo ženski dan in viimajo spletno modno spletno stran. Na spletnem dnevniku lahko vključite ponudbo, kot je brezplačna. Na primer, lahko rečete: "Prinesi svojo damo s teboj,in dobili boste brezplačni pridelek. "Obstaja veliko več metod, ki jih lahko uporabite za komuniciranje strankam s promocijo: na primer:

  • 1. Objavite jo v objavi v spletnem dnevniku. Lahko uporabite objavo v spletnem dnevniku za razlago različnih vidikovtvoje zgodbe. Ta objava bo objavljena v permalink.
  • 2. Skupna raba URL-ja na socialnih medijih. Uporabite družabne medije za lokalne kanale, da jih objavitepost. Uporabite lahko ciljane oglase, ki kažejo na vaše mesto. Spletne strani socialnih medijev, kot so LinkedIn in Twitter, so lahko dober kraj za začeteksprožitev delitve.
  • 3. Pošlji E-pošto. Spomnite svoje naročnike o promociji. Ne pozabite zagotovitipovezavo do delovnega mesta in povzetek njegove vsebine.
  • 4. Nastavite oglaševalsko akcijo Google AdWords. Uporabite lahko ključne besede, ki ciljajo na določenostvar v vašem kraju. Optimizirajte vsebino in promet bo potekal

Sklepna ugotovitev

Vsakdo lahko začne blogging kadarkoli. Dobro uveljavljena podjetja so vzpostavila večblogi, ki se ukvarjajo z različnimi vidiki v svoji niši. Mnoge spletne strani imajo lahko koristi od uporabe bloga tudi v načinu avtopilotov. Blog lahkobiti dober način, da ohranite stalno komunikacijo s svojimi strankami. Vključuje različne funkcije, kot so komentarji in forume, ki tvorijotemelj dobrega odnosa s strankami.

November 27, 2017