Back to Question Center
0

Semalt: Kakšna je pomembnost ključnih besed poiščite novo spletno stran

1 answers:

Uspeh je mogoče doseči brez raziskave ključnih besed za novevendar obstaja tveganje, da izgubite nekaj priložnosti, kot so visoki položaj, velike stopnje konverzij in možnost zagotavljanjanajbolj pomembne informacije v določeni tržni niši. Pomen teh možnosti se poveča, ko začnetenovo spletno stran takoj, ko je lažje prilagoditi informacijsko arhitekturo spletnega mesta od spodaj navzgor.

Ross Barber, direktor za uspeh stranke Semalt Digitalne storitve delijo sodobne raziskovalne načrte ključnih besed za nove spletne strani.

Izberite krovne ključne besede, ki zagotavljajo hitre zmage

Za vrhunske strani je treba upoštevati ključne besede z visokimi konkurencami, ki jih zagotavljajohitre zmage. Domača stran in prednostne strani imajo boljše možnosti, da se uvrščajo visoko s konkurenčnimi ključnimi besedami, saj pritegnejo največještevilo vhodnih povezav, za razliko od objav bloga in strani izdelkov. Struktura nove strani zahteva širšo in bolj splošno uporaboključne besede za navigacijski meni, domačo stran in glavne kategorije - like logo download. Najboljša strategija je vključiti ključne besede z dolgim ​​repom.

Osredotočite se na ključne besede z dolgim ​​repom in stransko iskanje

Zaradi pomanjkanja pooblastil za iskanje se uporablja najboljša strategija za razvrstitevključne besede z dolgim ​​repom. Kratke, splošne ključne besede omogočajo praktično nemogoče uvrstitev. Dolgoročne ključne besede pokrivajo vse kota temepotrebni, so zelo specifični in obravnavajo specifična vprašanja. Imajo veliko manj konkurence in večjo stopnjo pretvorbe..Razmišljanje ob strani bo pomagalo izdelati in razširiti teme.

optimizirati za fraze na podlagi vprašanj

Struktura iskalnikov ustreza vsebini z ekološkimi poizvedbamine glede na to, ali gre za ključno besedo ali vprašanje v skladu z raziskavo Microsoft. Za oba scenarija, iskalniki izvajajoenako dobro glede na pomembnost rezultatov. Zato bi se morala stran osredotočiti na odgovore na vprašanja tako, da bo zagotovila dobroraziskovane informacije o nišah in ne skrbi za oblikovanje vprašanja.

Uporabite orodja za ključne besede, ki spodbujajo zamisli

Strokovnjaki priporočajo kombinacijo brainstorming, samodejnih predlogovkot tudi tradicionalna orodja za ključne besede, ki zagotavljajo celovito pokritost in poglobljene informacije o temi. Tradicionalna ključna besedaorodja so najboljša pri iskanju idej, da bi prišli do kratkih besed. Funkcije samodejnega predlaganja in samodokončanja spodbudijo novo ključno besedoideje tako dolge kot kratke.

Vloga raziskave konkurenčnih ključnih besed

Za novejša spletna mesta porabljeni čas in trud določa vrednost uporabe konkurenčnihključne besede. Vodilni oblikovalec Google iskanja, John Wiley, je navedel, da Google dnevno prejme 15% vprašanj, ki jih imajonikoli ni naletel. Glede na to ne pomeni, da konkurenčno raziskovanje ključnih besed nima mesta, saj igrapomembno vlogo pri ugotavljanju, kdo je proti. Prav tako obvešča o tem, kako težka je konkurenca in kdo je pred poslovanjem.Vendar pa je vrtanje navzdol, da bi dobili poglobljeno vsebino z daljšimi, manj konkurenčnimi nišnimi ključnimi besedami za prostor na spletnem mestu, potreben manj časa in imavečji donos.

Trženje vsebine ima prednost pred odnosom ena proti enaključne besede in rezultate iskanja. Raziskave ključnih besed bi se morale bolj osredotočiti na določanje namena uporabnika in manj na uvrstitve v iskalnikih. Ključna besedaraziskava je resnična moč za nova spletna mesta, zato bi morala pomagati pri razumevanju konteksta iskanja uporabnika.

November 27, 2017