Back to Question Center
0

Semalt: Kako e-poštni marketing vpliva na vaše SEO rezultate

1 answers:

Digitalni strokovnjaki pogosto uporabljajo elektronsko trženje kot način vplivaiskalnik razvrstitev spletne strani posredno. Če je na prvi pogled korelacija težko videti, vodenje e-marketingaakcije pomagajo pri:

  • Vpliv klica na akcijo na različne načine,
  • Zbiranje dragocenih vpogledov v družbo s komentarji v rubriki spletnega dnevnika
  • E-poštna sporočila lahko podjetje nadzorovata svojo podobo blagovne znamke z izmenjavo objav. E-poštna sporočila lahko pritegnejo ljudi prek drugih kanalov socialnih medijev.

Torej, SEO in e-pošta nista neposredno povezana - pneumatici nordexx lab. Iskalnikine pazite na seznam posameznikov, na katere bi lahko ciljali v določenem času. Vendar aktivno vključite svoje občinstvo prek e-pošteje dokazan način, ki lahko zajame kakovost prometa na vaši spletni strani na zgleden način. Artem Abgarian, vodja uspeha stranke Semalt pojasnjuje, kako učinkoviti trženje na trgu SEO.

Aktivno angažiranje občinstva

Digitalna vsebina v e-poštnih sporočilih, kot so ključne besede, nimakakršen koli vpliv na uvrstit SEO. Vendar pa pravilno nastavljena e-poštna oglaševalska akcija privabi najboljše vire, ki podpirajo določeno ključno besedopovečuje gostoto iskanja v iskalnikih. E-poštna sporočila tudi spodbujajo komentiranje in skupno rabo. Na primer, bo odlična objava v spletnem dnevnikuprejeti komentarje na dnu. Delitev se bo zgodila tudi za tako objavo na različnih spletnih platformah, kot so socialni mediji. Kot rezultat,število pogledov na članek izboljšuje povečanje povratne povezave, potrebne za izboljšanje uvrstitve na SEO..Nekatere aktivnosti s pozivom k dejanjulahko izvedete z e-poštnim seznamom lahko vključujejo:

  • Prosi bralce, da na dnu spletnega dnevnika podajo pripombe o tem, kako jim bo delovno mesto pomagalo
  • Spodbuditi občinstvo, naj delijo dobrodelni projekt za širjenje dobrih vzrokov in
  • Povečanje virusnega trženja preko socialnih medijskih kanalov, kot so Twitter ali Facebook.

RSS ali redna poraba vsebine

Občinstvo lahko kliknete na povezavo do vaše spletne stranilahka naloga. Vendar pa je lahko izid, ki ga iščejo obljudeni vaši vsebini, izziv. Ta razlika je posledica tega, ker mora bitiedinstveno na določen način in vrsto vsebine. Občinstvo mora poiskati vsebino in jo prebrati še preden se prikaže obvestilona isto. Na primer, lahko:

  • Poskrbite, da bodo ljudje vedeli, da lahko ostanejo posodobljeni prek virov RSS,
  • Podajte možnost prijave na e-poštne sezname obvestil o nekaterih posebnih stvareh in
  • Dovoli ljudem, da se naročijo na subjekte socialnih medijev, kot je naročanje na videoposnetke v YouTubovem kanalu

Kanali socialnih medijev za dostop do vaše vsebine soodličen ključ, da obiskovalci ostanejo na tekočem na objavah v spletnem dnevniku.

Ponovna vsebina glasila

Podatki, zbrani iz e-pošte, se lahko spremenijo kot vsebina zablog. Ljudje imajo korist od tega vsebine glasila, tako da pišejo, kako jim pomaga. Na primer, Long bilten lahko postane blogki lahko pritegnejo prostor za več komentarjev. Kratka glasila lahko privabijo možnost, da delijo prek socialnih medijev, ki povečujejo uvrstitev na SEO.Ta položaj omogoča, da ljudje, ki niso prijavljeni na vaš RSS, preberejo svojo vsebino.

Glede na zgoraj navedene dejavnike, stranke Semalt so dokazali, da lahko e-poštna sporočila izboljšajo uvrstitev na SEO. Z vključevanjem občinstva, preoblikovanje vsebine glasila, vključno s RSSavtomatizacija obvestil bi plačali rezultate tehnik za optimizacijo iskalnikov. Za vse blogerje, ki želijo pridobiti dober promet,ustvarjanje dobrega e-poštnega seznama bi bilo vredno podvig.

November 27, 2017