Back to Question Center
0

Semalt: Kako bo spletno oglaševanje povečalo vaš osebni profil

1 answers:

Ali imate samostojno podjetje, srednje velika podjetjaali del franšize znotraj večje organizacije, zavedanje blagovne znamke je prav tako pomembno za vašo rast, kot je tobi bilo bistveno za vsako veliko korporacijo. Morda mislite, da je gradnja vaše zavesti o blagovni znamki zdaj zapravljenavirov, ker ste samo podjetnik ali samozaposlen lastnik podjetja, vendar je to povsem nasprotnoresnice. Michael Brown od Semalt Digitalne storitve delijo vpogled v to, kako bo spletno blagovno znamenjepovečuje prepoznavnost in spodbuja razvoj podjetij.

Gradnja blagovne znamke je pomembna za vzpostavitev povezaves strankami. Ljudje govorijo drugim o pozitivnih izkušnjah, zato se beseda-usta širi in spodbujaposlovni razvoj - parco giochi al chiuso per bambini roma. Buzz bo poskrbel za večje poslovanje in morda boste pridobili pozornost medijev.

Za vsem tem, ali ste vi. Kot ustanovitelj podjetja, viso direktor in obraz organizacije. Vaše podjetje lahko postane tako veliko in uspešno, kot želite. Nekateriljudje sanjajo o tej vrsti uspeha, medtem ko drugi posamezniki raje ohranjajo svoje podjetje majhno in obvladljivo. Bodisiglavni razlog za uvedbo prepoznavne blagovne znamke je, da bodo stranke povezale vaše storitve ali izdelkez vami, kot posameznik.

Pomislite na veliko velikih osebnosti,so se na vrh postavili z močno blagovno znamko. Pomislite na polkovnika Harland Sanders iz KFC, franšize za hitro prehrano piščancaki se je začelo v majhni kavarni v Kentuckyju v U..S. leta 1930, nato pa se je leta 1965 razširil v Združeno kraljestvo in Irskokar je postalo velika franšiza. Toda resnična oseba, ki zaostaja za vsem, "polkovnik" je obraz in za družbo.Kot rezultat, je blagovna znamka KFC zelo uspešna zaradi svojega vrhunskega izdelka, značilne osebnosti, zanesljiveobljube in garancije. Plus, njihova privlačna "Finger Lickin" dobra "fraza je naredila nepozabno sliko, ki je navdušila ljudi.

Kako si lahko ustvarite močno blagovno znamko?

Pojdite naravnost do točke z močno frazo in logotipom.Če uporabljate samo nekaj besed, morate sporočiti sporočilo o tem, za kaj se zavzema vaše podjetje.

Te dni lahko vsakdo nastavi spletno stran, na kateri jedružba se zdi večja, kot je v resnici. Včasih je to dobra stvar, odvisno od tega, ali ponujate izdelke ali storitve.Preučite svoje konkurente in njihove strategije blagovne znamke, nato pa zapišite nekaj načinov, kako jih lahko nadmudrašo.

Ustvarjanje spletne blagovne znamke za dvig vašega profila se lahko opravi:

  • Promocije in oglaševanje
  • Ugodne vizualne pomožne snovi -fotografije ali umetnine, grafike
  • Odnosi z javnostmi
  • pošiljanje oglaševalskih akcij in glasil
  • Pametne oznake
  • Ekspozicija in komunikacije

Branding je strategija. To je način, da poveste svojestranke, ki jih je vaša storitev ali izdelki vredno uporabljati. Za spletno trgovanje z blagovnimi znamkami je potreben skladen pristop Kombinacija vizualnegain kontekstualne izkušnje, predstavljene na spletu, odraža vaš obraz kot offline podjetje. Kot podjetnik ali lastnik malih podjetij,vam bo koristilo trženje vašega podjetja pod imenom prepoznavne blagovne znamke.

November 27, 2017