Back to Question Center
0

Semalt Expertise: Koliko domen potrebujete?

1 answers:

Lastniki podjetij nenehno iščejo inovacije v strategijah, ki ostanejo predkonkurenco in zaščititi svoje blagovne znamke. S pridobivanjem zagona e-trgovine se podjetja zdaj bolj kot kdajkoli zanašajo na te strategije. Določen trendki je trenutno razširjena na trgu, je, da lastniki spletnih strani kupijo vse različice domenskih imen za svoje blagovne znamke.

Toda koliko domenskih imen resnično potrebujete za optimiziranje vaše prepoznavnosti in zaščito blagovne znamke? Vodilni strokovnjak Semalt Digitalne storitve, Max Bell daje hiter odgovor na to vprašanje.

Imetje več domenskih imen lahko služi kot sredstvo ali obveznost - cheap and best vps hosting. Drži večdomenska imena kot sredstva vam omogočajo, da zaščitite podobna imena domen od uporabe vaših konkurentov. V kontekstu SEO, tudi vam omogoča, da imajovse optimizirane ključne besede semena. Medtem ko te koristi lahko dajo rob online, lahko nastanejo obveznosti.

Preusmeritev domen

Ker bodo vse vaše domene uporabljene, jih iskalniki lahko označijo kotposkuša neželeno pošto tako povzročiti stroge kazni, vključno z neugodno uvrstitvijo. V tem primeru strokovnjaki za SEO priporočajo konsolidacijo vseh poslovdomenskih imen in povezanih spletnih mest v eno močno spletno stran. To nato izkorišča moč vsakega imena domene, da oblikuje eno močno ime domene, ki jedovolj močan, da bi se visoko uvrščal na vse upravičene iskalce, ne da bi pri tem škodil prejšnji razvrstitvi. Konsolidacija zahteva le vzpostavitev300 stalnih preusmeritev iz izvornih domen na primarno področje, nalogo, ki jo lahko opravi pristen strokovnjak za SEO ali spletni skrbnik.

Nizkokakovostne povezave

Vsa registrirana imena domen občasno dobijo povezave z nizko kakovostjo. Takšne povezave sopreusmerjeni, prenašajo s podobnimi nizkimi lastnostmi, kar ima za posledico nižji indeks na iskalnikih. Za reševanje tega, uporabite Majestic aliGoogle Search Console preveri in odstrani slabe povezave pred preusmeritvijo. Besedilna datoteka je naložena z imeni nizkokakovostnih povezavnaložili v iskalnik, da bi odpravili to težavo.

Vpliv stroškov

Na splošno, več domenskih imen ste lastnik več stroškov, ki jih bostenastanejo v obliki letnih pristojbin za obnovljive vire. Enotno ime domene stane med 10-35 USD, ki se letno izvaja brez faktoringa v stroških vzdrževanja.To pomnožite s številom domenskih imen, ki jih boste imeli, in si boste ogledali drago sliko.

Zaščita blagovne znamke z več domenami

SEO strokovnjaki postavljajo, da je zaščita blagovne znamke mogoče doseči brez nujnega nakupaveč domenskih imen. Upoštevajte, da lastništvo domene sledi strogim in natančno določenim pravilom. Na primer, če imate blagovno znamko za določenodomensko ime, lahko dejansko izpodbijate in obnovite svojo domeno, če druga stranka registrira drugo domeno, ki vključuje vašo blagovno znamko. Obstajajoveliko domenskih odvetnikov in strokovnjakov tam zunaj z znanjem o politiki reševanja sporov o enotni domeni. Vendar pa lahko ta procesbiti frustrirajuće in dolgotrajno.

Vzemite si čas s praksami SEO in branding. Kot je razloženo zgoraj, ima več lastnikovdomenska imena so lahko koristna kratkoročno, vendar pa so dolgi. Najboljši način za preprečevanje napak je posvetovanje z izkušenimi SEO specialisti .

November 27, 2017