Back to Question Center
0

Semalt Expertise: Kako dolgo bodo ključne besede ostajale pomembne v SEO

1 answers:

Ključne besede raziskave, ki je pomemben del vsake oglaševalske akcije,obstaja že več let. Vendar pa je v zadnjih nekaj letih raziskav ključnih besed prišlo do številnih sprememb. Včasihte spremembe so ključnega pomena, včasih so manj pomembne. V vsakem primeru nestabilnost tega procesa postavlja pod vprašajpomembnost ključne besede raziskave za SEO.

Jack Miller, vodja uspeha stranke Semalt Digitalne storitve, analizirajte dejavnike, ki zdaj in še naprej opredeljujejo pomen raziskave ključnih besed.

Ključne besede "Matter

Ključne besede ostajajo pomembne v SEO, ker igrajo pomembnovloga pri zagotavljanju, da bo vaše spletno mesto razvrstilo različne iskalne poizvedbe - ????? ????? cpanel. Raziskave ključnih besed vam omogočajo, da poiščete ključne besede, ki vam zagotavljajo:

  • Visok promet. Boste dobili nove obiskovalce, ker vašstran je navedena v rezultatih iskanja.
  • Ustreznost. Vsa vhodna iskanja se bodo nanašala na kajponujate in ali izpolnjuje vaše vhodne uporabnike.
  • Nizka konkurenca. Če imate prave ključne besede, topomeni, da vam ni treba delati nadur, da se uvrstite v izbrane poizvedbe.

Googlove posodobitve

V zgodnjih dneh ključnih raziskav je optimizacija prevzelapolnili jih boste skozi svojo vsebino v vsaki meta tag, kolikor bi lahko. Google je s storitvijo Google Analytics tudi veliko razkrilinformacije o tem, kako so ljudje iskali informacije na spletu in kako so našli vaše spletno mesto s ključnimi besedami..Ko ste imelita seznam visoko prometnih in nizko konkurenčnih ključnih besed, lahko neposredno optimizirate spletno mesto za te poizvedbe. Večina Googlovih poizvedbimeli sorodni iskalni odnos, kar pomeni, da bodo vzeli vašo besedno zvezo in iskali natančne ali natančne ujemanja z drugimi besednimi zvezamiin besede na spletu.

Google je leta 2013 izdal posodobitev, znano kot Hummingbird, ki jepredstavil koncept "semantičnega iskanja". Ta posodobitev je spremenila način, na kakšen način je iskalnik upravljal dohodne poizvedbe. Namestos preprostim iskanjem tega, kar si želi uporabnik, je ta posodobitev omogočila Googlu, da razume namere za uporabniško poizvedbo. Na nominalni vrednosti,to se zdi manjša sprememba, vendar je močno vplivala na to, kako optimizatorji iskanja iščejo ključne besede.

Ta posodobitev je SEO spremenila ne samo v zadevi stavkovin ključne besede. Danes je mogoče uvrstiti višje za semantično povezane fraze in besede, ki jih niste neposredno optimizirali, lahko pa tudi vidobili razvrstitev za besede in besedne zveze, ki sploh niso na voljo na vaši strani. Ti stavki so znani kot besedne zveze s ključnimi besedami dolgega repa. Imajoje populariziral Hummingbird in tržniki poiskali redke in manj konkurenčne izraze. To pomeni, da namesto samo dajanjaključne besede, morajo podjetja bolje graditi vsebino okoli ene ključne besede ali fraze, medtem ko se osredotočajo na splošno temo.

Googlove omejitve

Googlove omejitve ključnih besed so se začele s storitvijo Google Analyticsin to se je nadaljevalo v programu AdWords. To je pomenilo, da bi ljudje spodbudili k uporabi plačanega oglaševanja in ga po hitrem pridobivanju poiskali.Pravzaprav včasih postane še bolj pomembno za tržnike kot gradnja doslednih načrtov optimizacije ključnih besed.

Poleg vseh zgoraj omenjenih dejavnikov moramo razumetida nova tehnologija pride v igro, na primer, kot se je zgodilo z digitalnimi pomočniki, kot sta Cortana in Siri. Ljudje spodbuja k temuopravi pogovorna iskanja, ki v celoti spreminja igro. Povečana realnost, uporabnost in navidezna resničnost bodo spremenili tudi toiskanje ljudi in kako deluje sistem razvrščanja. Pričakuje se, da bodo številne spremembe začele veljati, raziskave ključnih besed ne bodo ostale enake,vendar nikoli ne bo zastarela. To bo postopen prehod v nov sistem iskanja.

November 27, 2017