Back to Question Center
0

Semalt Expertise: Google Zemljevidi kot nova oblika trženja socialnih medijev

1 answers:

Pred kratkim je bil Google Plus glavni ponudnik vseh informacijlokalna podjetja. Vendar je Google My Business že prevzel spletno mesto za lastnike podjetij. Danes lahko uporabniki uporabljajo Google Zemljevide, da imajo podobno podobofunkcionalnost. Nekateri analitiki za SEO prikazujejo Google Zemljevide, kot so socialni mediji v preobleki. Mnoga podjetja so sprejela ta pristop, da bi postala družbenatehnike trženja medijev prinašajo sadje v Google Zemljevidih.

Google Maps ni spletna stran socialnih medijev, vendar ima nekaj podobnosti s skupnimiplatforme socialnih medijev - design clothing logo free. Tradicionalni socialni marketing (SMM) taktike veljajo za Google Zemljevide tako kot v družabnih omrežjih. Google Zemljevidi imajopotencial za povečanje vaše razvrstitve zmogljivosti.

Upravitelj uspeha stranke Semalt ,Nik Chaykovskiy pojasnjuje značilnosti, ki so prisotne v Google Zemljevidih, kar lahko vpliva na promet strank.

Pregled poslovanja na zemljevidih ​​

Vsako podjetje ima kartico, ki vsebuje podatke, kot so podatki o lokaciji, ocena zvezd,preglede strank in fotografije podjetja. V zgornjem delu najdete povzetek informacij, kot so fotografija o kritju, ocena cen vdolarjev, bonitetne ocene uporabnikov, kategorije podjetja in povezave za fizično lokacijo. Zemljevidi Google ponujajo podobno platformoza socialne medije vključiti:

  • Shrani funkcijo. Eno lahko shranite iskanje ali spletno stran, da se pozneje sklicujete.
  • Funkcija v bližini. To so informacije o podobnih podjetjih v tej kategoriji znotrajdosegli s trenutne lokacije uporabnika. Google napoveduje, da skoraj 80% teh iskalcev prihaja iz brskalnikov mobilnih telefonov..Ta rezultatokrepi potrebo po tem, da je vaša mobilna stran prijazna.
  • Pošljite na svoj telefon. Uporabniki mobilnih naprav z Google Računom lahko to funkcijo uporabljajo za skupno rabopovezavo ali lokacijo podjetja.
  • Delež. Obstaja permalink, ki uporabnikom pomaga pošiljati uporabniške podatke različnimmesta. Povezavo lahko skrajšate z uporabo kode okvirja, ki jo zagotavlja Google.

Družbeni vidik Google Zemljevidov

Uporabniki si lahko ogledajo fotografijo. Stranke imajo možnost deliti slike v tem razdelku.Obstaja prostor, posebej zasnovan za oceno uporabnikov. Uporabnik lahko oceni podjetje ali celo pusti komentar. Uporabniki lahko ustvarijo zemljevide po merikjer lahko vključijo svoje najljubše "točke", kot so podjetja.

Lokalna podjetja morajo uporabnike spodbuditi k pregledovanju podjetij. Osebe lahko tudi naložijosvojo fotografijo, da bi ljudje dobili vizualizacijo tega, kar pričakujejo. Bolj kot podjetje ima preglede, večje število podjetij postane bolj vzajemnoza izmenjavo vrstnikov. Podjetja lahko poslušajo, kaj kupci pravijo in naredijo potrebne prilagoditve.

Sklepna ugotovitev

Google Zemljevidi so zamenjava Google Plus Local. Google je prvotno poudaril ustvarjanjelokalna socialna mreža za podjetja. V tem obdobju lahko Google zemljevidi zasedajo podobno pozicijo z nedavnimi spremembami v algoritmu Google.Google Zemljevidi morda niso socialna omrežja, vendar imajo nekatere funkcije, ki se nanašajo na trženje družbenih medijev. Na primer, uporabniki imajo priložnost, daspodbujati svoja podjetja in storitve z vključitvijo lokacije. Eden lahko izboljša SEO z uporabo metaoznak ter lokaliziran in plačanciljani oglasi. Google daje določen poudarek lokalnemu SEO-u in podjetjem razvrsti svoje geografske lokacije. Googlezemljevidi bi lahko imeli velik vpliv na trženje tako kot socialni mediji.

November 27, 2017