Back to Question Center
0

Semalt Expert: Zakaj in kako uporabljati Amazon za izgradnjo blagovne znamke E-Commerce?

1 answers:

Tržnica Amazon služi kot platforma, kjer ljudje ustvarjajo blagovne znamke in se učijoo vedenju potrošnikov. Pomaga pri zagonu mladih podjetnikov. Podjetjespletna stran lahko dobro deluje v primerjavi s tržnim standardom. Uporaba tržnice kot alternativnega vira prihodkov je dodatna prednost.

Artem Abgarian, višji direktor za uspeh strank Semalt ,raziskuje uporabo Amazon za izgradnjo uspešne blagovne znamke e-poslovanja.

Osnove

Pred uresničitvijo celotnega potenciala trga je preudarno začeti zosnove - jagermeister gadgets. Amazon pomaga pri pridobivanju strank za podjetja. Sčasoma, ko se navadimo na to, kako deluje, jih lahko šele nato izkoristimoč uporabiti Amazon za rast blagovne znamke.

Amazon predstavlja 50 odstotkov iskanj. V četrtem četrtletju 2016,Amazon je bil odgovoren za šestdeset odstotkov vseh prodaj elektronskega poslovanja. Nazadnje, večina predmetov, prodanih na platformi, je od tretje osebeprodajalci.

Ta dejstva kažejo, da večina kupcev pogosto Amazon za iskanjeizdelkov. Zato ga bomo uporabili za ozaveščanje blagovne znamke in ozaveščanje kupcev, ki bo pripomoglo k temu,koncepti do točke, kjer lahko tekmujejo z vrhunskimi konkurenti.

Z uporabo Amazonja je v nasprotju s smernicami za trženje podjetja potencialnim strankam.Kljub temu Amazon podjetjem omogoča, da oblikujejo svoje nakupovalno vedenje do točke, kjer morajo obiskati spletno stran podjetja. Na primer,kupec lahko kupi določen izdelek iz podjetja, vendar so zamenjave na voljo le na njihovi spletni strani..

Amazon oglasi gradijo ozaveščenost

Sponzorirani oglasi na Amazon so podobni programu AdWords, ker se zanašajo na ključne besede. Sponzoriranooglasi so potrebni, ker jih lahko podjetnik uporabi za ciljanje podjetij, ki se ukvarjajo z istimi izdelki. Stroški klikom je manjši odplačano iskanje.

Amazon in SEO vrednost

Ko podjetje začne pridobivati ​​povečanje prodaje, obstaja velika možnost, da jenjihovi izdelki se bodo začeli prikazovati na vrhu Amazonove razvrstitve. Posledično bo Google prevzel te visokokakovostne lastnosti. Uporaba izdelkaKljučne besede kot primarno orodje za ekološka iskanja v Googlu bodo stranke usmerjale v izdelke podjetja.

Z ekološkimi iskanji in strankami, ki vozijo v Amazon, bodo kupci spoznali, daizdelki podjetja se pojavljajo na več mestih. S potrošniki spodbuja občutek zaupanja. Če podjetje svoje izdelke trži na pravi način,bodo zagotovo dali dobre ocene. Pregled zvezd pomeni veliko za neodločene stranke.

Obstaja več skrbi trgovcev, preden se lotite Amazon:

Mit 1:

Amazon brez razloga briti blagovno znamko. To ni res, kot temelj blagovne znamkese zanaša na tretjo osebo, dokler ena deluje v skladu s smernicami Amazona.

Mit 2:

Amazon prevzame poslovno dejavnost, ko vzame pot. Osebje Amazon samo od ljudi zahteva, da izberejomed prodajalcem na trgu ali prodajalcem, vendar je odločitev povsem odvisna od vpletene osebe.

Mit 3:

Amazon razlikuje od navadne prodajalne e-trgovine. To je trgovina z e-poslovanjem zvgrajeno iskanje in temelji na ključnih besedah, kot je Google.

Sklepna ugotovitev

Prodaja na Amazonskem trgu je strategija, ki temelji na odločitvah, in izvaja pravilen nadzor.Na Amazonskem seznamu obstajajo številni seznami za prodajo in nakup kupcev. Lastnik odloča o najboljši strategiji za njih.

November 27, 2017