Back to Question Center
0

Semalt Expert ponuja vodnik za 10-stopenjski pristop k trženju vsebin v e-trgovini

1 answers:

SEO in trženje vsebine sta medsebojno odvisni. Vendar, kadar se načrtuje in izvaja pravilno,vsebina lahko bistveno izboljša rezultate iskanja. Zato, kako lahko združite zahteve za SEO z ustvarjanjem vsebine?

Spustite se na deset zlatih pravil, ki jih je zagotovil Artem Abgarian, višji direktor za uspeh strank Semalt Digitial Services

1. Ugotovite, kaj skrbi.

Uspešni tržniki hitro sprejemajo tržne raziskave, da bi ugotovili,potrebe - portland mailing services. Še ena brezplačna in hitra tehnika zbiranja idej vsebine, ki jih potrebujejo stranke, je uporaba ključnih besed za raziskave SEO. Da bi to dosegli, se odločiteda se odzovejo na vprašanja, ki jih ljudje vprašajo v iskalnikih, in pogovorite s podpornim osebjem za več idej.

2. Izberite modele vsebine pametno.

Ko je pisan o subjektu, ki ga iskalci v velikem številu opazujejo, je dolgotrajna oblikavsebina je lahko dobra. Poleg tega je treba takšne vsebine pripraviti v jeziku, ki ga pogosto uporabljajo obiskovalci. Eden najboljših načinov za določanjenajboljša vrsta vsebine je, da se pozornost posveča subjektom, ki dobro uvrstijo na Googlu.

3. Ne pozabite vključiti opisnega besedila.

Čeprav imajo iskalniki možnost, ki se nenehno razvija, jih še vedno potrebujejoopisno besedilo, ki jim pomaga razumeti vsebino, kontekst in slike v videoposnetku. Vedno opišite infografijo in vključitetranskripte, ki vsebujejo ključne točke, ki jih želite narediti.

4. Ne pozabite, kaj prodajate.

Držite se vsebinskih idej, ki sovpadajo s storitvami in izdelki, ki jih zagotavljate.Morda se zdi očitna zamisel. Vendar pa so iskalci vedno zainteresirani za neskončno število konceptov, informacij in izdelkov. Zato,preprečite ustvarjanje vsebine zunaj informacij, povezanih z vašim izdelkom..

5. Ne pišite za upravljanje.

Zapiši za občinstvo. Razen če gledalci uporabljajo enake SEO besede, kot so podjetja,žargon in ustvari edinstveno vsebino z opisnim in navadnim jezikom. Kljub temu, da ste se sklicevali na ključne besede, ste med odločanjem raziskovali prejna vašo vsebino.

6. Ne pozabite prodati, nežno

.

Trgovci z e-trgovino želijo, da kupci pristanejo na svojih spletnih straneh, kadar koli iščejo inprivlači vsebina, ki je na voljo. Včasih pa je vsebina, ki se uvršča namesto na izdelek in kategorijo. V takem položaju prodajalecnaj bi pokazali, kako poskrbeti ali uporabiti nekaj, kar lahko obiskovalce spodbudi k nakupu izdelka.

7. Povezovanje e-trgovine in vsebine.

Povezovanje je pomembna pot za občinstvo, da lahko dostopa do vsebin in jih prebere. Tudi,Pomaga iskalnikom, da razumejo pomen različnih področij spletnega mesta. Uporabite navigacijo glave in noge v povezovanju informacij invsebine, tako da lahko obiskovalci z lahkoto dobijo informacije in izdelke.

8. Gostite vsebino na svoji spletni strani.

Če želite uvrstiti svojo vsebino, jo dajte na isto spletno mesto, ki ga uporabljate pri prodaji izdelkovin ne mikrosite. Microsites niso koristne pri naravnem iskanju, ker je zunanja povezava.

9. Razmislite o sindiciranju vsebine.

Vsebina na vašem spletnem mestu ne bo vedno pritegnila pravih obiskovalcev. V takih primerih,Trgovci e-poslovanja morajo vsebovati sindikat. To storite tako, da vsebino ponudite drugim spletnim mestom, ki na spletnem mestu presegajo vsebino gostovanja.

10. Pri objavljanju sindicirane vsebine bodite previdni.

Objavljanje člankov iz drugega vira se lahko zdi privlačna rešitev, ko stepomanjkanje virov za ustvarjanje lastne vsebine. Kljub temu je z vidika SEO ta poteza škodljiva v e-poslovanju. Pomaga nekogadrugače uvrstite tako, da gostite svojo vsebino na svoji spletni strani.

November 27, 2017