Back to Question Center
0

Semalt Expert nudi priročne metode filtriranja referenčne vsiljene pošte in bot prometa

1 answers:

Verjetno ste se prijavili v vašo platformo Google Analytics in opazovali darodar.com, ulov in druge osebe, ki jih ni mogoče izračunati v poročilu o napotitvi. Ali pa ste na drugi strani videli usklajeno gibanje pošasti .

Oliver King, upravitelj uspeha stranke Semalt , tukaj pojasnjuje, zakaj je filtriranje neželene pošte pomembno - anti ddos for vps.

Na vaših analitičnih platformah se pojavita dve vrsti neželene pošte

Prvič, bote, ki ne obiščejo vaše spletne strani. Sem jih imenoval kot "ghost bots". Ti boti so nepregledna vsiljena pošta v nezaželeni žilici iz e-poštnega vsiljena pošta, opomba za vsiljeno pošto in letake pod vetrobranom vašega vozila.

Drugič, bote, ki vdirajo vaše spletno mesto. Sem jih imenoval kot "zombie bote", ki na splošno ustvarijo izpitne spam zaradi svojih različnih namenov.

Kdo ga izvaja in zakaj se to dogaja?

Ghost bots so stvari, ki izkoriščajo skoraj brezplačen pristop do skupine ljudi.

Zombie-botovi so neustrezno ali abominably sestavljeni boti. Boti, ko so v dvomih, so super in so del okvira spleta..

Kako Funkcije

Za vse bote ni popolnega odgovora (v odsotnosti Googlove pomoči), vendar lahko storite nekaj stvari, s katerimi lahko uredite svojo analizo.

Obstaja precejšen obseg groznih smernic glede tega vprašanja. Uporaba zavrnitve napotitve v okviru lastnine ni predpisana za pošiljanje neželene pošte ob upoštevanju dejstva, da:

  • To ni vsestranski dogovor.
  • Ni izključno natančno.
  • Lahko preprosto premaknete obisk na (noben) / koordinatni obisk.
  • Ne omogoča preverjanja napačnih pozitivnih rezultatov s preverljivimi informacijami.

Obstaja veliko lokacij (šteje se zelo zanesljive), ki nakazujejo, da so na strani strežnika specializirane spremembe, na primer, .htaccess spremeni. To je tudi grozna misel.

Potrditveno polje storitve Google Analytics na »Znane kanale kanala in napake« ni v nasprotju z boji z duhovi in ​​zombiji.

Spraševalci Ghost so seje, ki se pojavljajo pri preizkusu, ki se nikoli niso zgodile. Bot ni nikoli zahteval nobenih dokumentov iz vašega sistema. Razširil je vse informacije, ki jih je potrebovalo za neposredno pošiljanje na vašo platformo Google Analytics, tako da zaključi kodo preizkusa s poljubno kodo UA.

Zombie-botovi vam dovoljujejo dane alternative, ker resnično vdirajo in postanejo vaše spletno mesto. Na priložnosti, ki jih potrebujete za ogled dogovorov na strani strežnika, to vajo izvaja InMotion Hostingsolid. Če jih ovira pri vašem sistemu, ne dodaja čistilne plasti v vašo analizo, lahko tudi zmanjša kup na sredstva strežnika.

Dokler pošasti ne naredijo drugega dogovora, smo ujeti v izdelavo kanalov, ki evakuirajo večino gibanja botov, ne da bi snemali lažne pozitivne učinke.

November 28, 2017