Back to Question Center
0

Semalt Expert na področju okužbe, spyware in zlonamerne programske opreme za varnost

1 answers:

Malware (izraz za zlonamerni program) je aplikacija, namenjena prodiranju ali poškodovanju osebnega računalnika brez vašega privoljenja. Malware vključuje črvi, osebne računalniške okužbe, trojanske žrebce, vohunsko programsko opremo in skrivnost, ki je le vrh ledene gore. Lahko je na voljo na spletnih mestih in v sporočilih ali pa je zajet v dokumentih, ki jih je mogoče prenesti - solgar vitamin d with calcium.

Idealen pristop k vzdrževanju kontaminacije je voditi dostojno sovražno programsko opremo za zaščito okužb, izvajati intermitentne izlete za vohunsko programsko opremo, se vzdržati dotika sumljivih povezav ali spletnih mest. Bodite, kot je to mogoče, con umetniki so zapletene: zdaj in potem zlonamerno programsko zvijača prikriti kot e-pošto od spremljevalca ali koristne strani. Dejansko bodo celo najbolj skrbni uporabniki spletnih mest prej ali slej prejeli viruse.

Glede na možnost, ki jo opravljate, obstaja veliko brezplačnih programov za posredovanje, ki vam omogočajo, da jih evakuirate. Igor Gamanenko, vodja uspeha kupcev Semalt , navaja nekaj pod njimi.

Scareware:

Brskate in prikaže se vse nenavaden zaslon z resničnim videzom in vas opozori na težave na vašem računalniku, na primer: »Vaš računalnik je lahko okužen z škodljivimi programi za vohunsko programsko opremo. Potreben je takojšen izgon. Če želite preučiti, kliknite »Da«. Ne veste, ali je resnično ali ne, in kateri pristop boste sprejeli? Bodite previdni, to je morda grozljiva programska oprema.

Vohunska programska oprema:

Monitorira zaslone in zbira podatke o sebi, osebnem računalniku, kot tudi o vaših prenašanjih, ne da bi pri tem privolil večinoma, da bi promoviral namene. Prav tako lahko zbere podatke iz naslovnega rokopisa in celo vaše ključne besede.

Okužba:

Programi za zlonamerne programe, ki se lahko ponovijo in zataknejo različne računalnike.

BREZPLAČNI ANTIVIRUSNI PROGRAM

Spremljajoči programi neprekinjeno potekajo v očeh, s čimer zaščitite računalnik pred kontaminacijo.

Avast

Brezplačni protivirusni program je imel prevladujočo vlogo proti vohunski programski opremi, sovražnemu za rootkit in trdno samopomoč.

AVG FREE

Proti okužbi iz Grisofta, ki naravno ščiti osebne računalnike pred okužbami, tako da daje primerne podatke o okužbi in obvešča o varnosti.

Microsoftove varnostne rešitve

Zagotavlja stalno varnost vašega računalnika, ki ščiti pred okužbami, vohunsko programsko opremo in različnimi zlonamernimi aplikacijami.

Peskovnik

Na vašem računalniku naredite varen segment za varnejšo spletno prevajanje s to brezplačno aplikacijo. To je izjemen instrument za nadaljnje razvite stranke.

Vsestranska varnost

Za začetek, zagotovite, da uvedete najnovejši program, ki osvežuje vaš delovni okvir. Ti pogosto vključujejo varnostne in zanesljive posodobitve, s katerimi lahko zagotovite pripomoček. Uradno onesnažena? Popravi.

APARATI ZA BREZPLAČNO SPREMLJANJE / IZBRANE

Spremljajoča aplikacija proučuje vaš okvir za zlonamerno programsko opremo, ki uniči vse onesnažence, ki jih lahko odkrijejo.

SUPERAntiSpyware

Brezplačni program za izkoreninjenje zlonamerne programske opreme, ki prav tako strelja na rootkite, črve, vohunsko programsko opremo, parazite in adware.

Malwarebytes

Izjemno spoštovana in uspešna programska oprema, ki prepozna in izžareva škodljive in zlonamerne programe iz računalnika.

November 28, 2017