Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kakšni vidiki spremljanja poslovanja vplivajo na vaše SEO rezultate

1 answers:

Strokovnjaki za digitalni marketing uporabljajo različne strategije za iskalnikOptimizacija (SEO) proces. Vendar pa obstajajo skupne lastnosti učinkovitih strokovnjakov za digitalni marketing. Ta pomembna značilnostje sledenje dejanj ali dejavnosti.

Upravitelj uspeha stranke Semalt Digitalne storitve Lisa Mitchell opisuje, kako sledenje uspešnosti vašega podjetja na različnih področjih pomaga doseči trajnostne rezultatena digitalnem področju.

Postopek sledenja

Strokovnjaki za digitalni marketing bi morali imeti možnost slediti ciljem SEO instrategije. Sledenje je na primer mogoče narediti na povezavah, ki se bodo razvile na spletnem mestu, na Facebookih, ki bodo sprejeti,in uporabnike, ki bodo stopili v stik z Twitterjem. Načrtovanje in izvajanje strategije SEO ni dovolj. Strokovnjaki bi morali imeti možnostspremlja vse dejavnosti, ki so vključene v sprejetje strategije digitalnega trženja.

Razumevanje stroškov

Obstajajo proste platforme za privabljanje prometa na spletno stran. Vendar pa večinadigitalni tržniki porabijo denar v določenih primerih. Razumevanje, kako se oblikujejo stroški SEO, omogoča SEO strokovnjaku, da ohrani proračunprograma digitalnega trženja. Analiza stroškov omogoča digitalnim strokovnjakom, da določijo donosnost naložb.Nepoklicna poraba za digitalno trženje lahko negativno vpliva na finančno uspešnost podjetja.

Sledenje rezultatov

Digitalna strategija bi morala biti sposobna doseči cilje oglaševalske akcije..Viri, porabljeni na platformi Google AdWords, bi morali ustvariti želeni rezultat prometa velikega uporabnika. Oglaševanje na Cvrkutati najpovečanje števila kupcev in prihodkov od prodaje. Sredstva, porabljena na oglasih podjetja Instagram, naj bi tudi izboljšala strankoprometa. Spremljanje rezultatov je pomembno pri določanju učinkovitosti strategije SEO. Podjetja pričakujejo različne rezultatezaradi različnih področij poslovanja. Imajo različne cilje. Strokovnjak za SEO se mora osredotočiti na doseganje ciljev, ki sopomembne v panogi ali gospodarskem sektorju družbe.

Donosnost naložb

Uspeh strategije digitalnega trženja določa ROI. Nekateripodjetja porabijo minimalne finance na procesu SEO. Vendar pa ustvarijo pozitivne rezultate s prodajo storitev ali izdelkov, ki so vrednimilijone dolarjev. Nekatera podjetja beležijo izgube, čeprav so v digitalni marketinški akciji porabile na tisoče dolarjev.Sledenje podatkom o oglaševalski akciji digitalnega marketinga omogoča strokovnjakom, da določijo, ali je ROI pozitiven. Več prihodkov bi moral bitibiti ustvarjena med in po oglaševalski akciji.

Pot in poteg

Uspeh digitalnega trženja se doseže s sledenjem vseh vidikov SEOstrategijo. Vendar pa mora strokovnjak za SEO narediti več kot samo sledenje rezultatom. On ali ona bi morala spremeniti strategijo digitalne kampanjeredno s ciljem izboljšati donosnost naložbe. Priporočljivo je, da digitalno strategijo potegnete dnevno, tedensko, mesečno in letno.Ponavljanje omogoča strokovnjaku za digitalno trženje, da zagotovi, da koristi, ki izhajajo iz spletne marketinške akcije, prevladajo nadizzivi.

V letu 2017 je več trendov digitalnega trženja. Vsako od teh trženjtrendi imajo potencial za izboljšanje uspešnosti podjetja s povečevanjem prometa strank in prihodkov od prodaje. SEO strokovnjakbi morali razumeti, kako slediti in potegniti strategije, da bi dosegli visoko donosnost naložbe za podjetje Source .

November 27, 2017