Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kako povratne povezave vplivajo na vašo oglaševalsko akcijo

1 answers:

V vsakem spletnem poslovanju je optimizacija iskalnikov bistvenega pomena za preglednost na spletupa tudi povečanje verodostojnosti in preusmeritve. Zaradi teh in mnogih drugih razlogov je razvrstitev nujna za vsakega digitalnega prodajalcaki želijo raziskati SEO. Glede na letne dejavnike uvrstitve Google, ki jih sproži Searchmetrics, dejavniki, ki jih uporablja Googleov algoritemza uvrstitev spletnih mest vključujejo pomembnost vsebine in pooblastila, tehnične in spletne dejavnike oblikovanja vaše strani, uporabniške signale iz Googlove vsebineozaveščenost in verodostojne povratne povezave.

Vendar pa se lahko v celoti pregledajo nekatere spletne strani, ki se trenutno prikazujejorazlične ugotovitve. Na primer, za določen niz ključnih besed, kakovost in količina povezav ne smejo pomeniti položaja Googlevas uvršča. Na primer, spletna mesta s slabimi povezavami se lahko uvrščajo višje od tistih z močnejšimi povratnimi povezavami.

Searchmetrics poroča, da se v tem času povratne povezave zmanjšujejo kot uvrstitevdejavnik, kot je Google algoritem danes raje drugih dejavnikov. Ta sprememba je posledica porasta trženja družbenih medijev. Družabni mediji imajo velikoki omogočajo boljšo zastopanost kakovostnega prometa. Zato povratne povezave niso glavni dejavnik, kakršen je bilprej. So samo dejavnik, ki bi razkril kravato med razvrstitvijo mest.

Jack Miller, višji vodja za stranke Semalt ,razpravlja o ustreznosti backlinking za edinstveno akcijo SEO.

vsebina in namen uporabnika

Google navaja, da je eden od najpomembnejših stvari, ki jih je treba upoštevati pri izvajanju SEOpomembnost vsebine. Ta dejavnik je koristnost vsebine, ki jo postavljate na vašo spletno stran uporabniku, in ne le na tonih prometa. Thepomembnost vsebine je odvisna od iskanja ključnih besed. Googlovi roboti lahko odkrijejo tudi možnosti, da bi nekdo izkoristil to situacijo. Črnaklobuk SEO triki kot ključno besedo polnjenje ne deluje več in Google iztrebki take spletne strani v nekaj dneh.

Namen uporabnika je odvisen od tega, kako uporabnik interagira z ustrezno vsebino vRezultati iskanja. Čista taktika za vabo in vžig za pridobitev velikega prometa sta se zasežili, da bi pravilno uporabili Googlov algoritem,da celoten proces zdaj temelji na vsebini. Google svetuje internetnim prodajalcem, da vzpostavijo ravnovesje med pomembnostjo vsebine in uporabnikomzadovoljstvo, ne le ključne besede.

Tehnični dejavniki

Vaša spletna arhitektura ne sme imeti napak in napak. Spletna stran bi morala bitidovolj hitro in odziven za delo na različnih napravah, operacijskih sistemih v različnih brskalnikih. Google algoritem nagradi spletno mesto zodzivno mobilno prijazen vmesnik z razvrstitvijo. Drugi tehnični dejavniki, kot so hitrost spletnega mesta, velikost datoteke, notranja povezava in HTTPSgostovanje stopi v veljavo, ko povezuje tehnično s SEO in povezovanje.

Sklepna ugotovitev

V digitalnem trženju je uspešnost SEO hrbtenica spletne prisotnosti indigitalno blagovno znamko. Backlinking je ena od strategij SEO, ki so delali čarobno pri razvrstitvi spletnih strani. Vendar pa z nedavnimspremembe načina delovanja Googlovega algoritma, drugi dejavniki, kot so pravila HTTPS, pobude za mobilne naprave, pomembnost vsebine in socialnamedijski marketing prihaja v igro. Visoka stopnja klikov, polnjenje ključnih besed in tehnike, kot je vaba in stikala, ne bodo več delovale in lahkorezultat kazni za SEO. Posledično tudi backlinking ni dejavnik, ki bi dal veliko težo, če želite narediti edinstveno akcijo SEO Source .

November 27, 2017