Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kako povezati spletno oblikovanje in SEO

1 answers:

Search Engine Optimization je doživljal dramatične spremembev zadnjih nekaj letih. Na primer, v starejših dneh lahko črnske tehnike SEO, kot so polnjenje ključnih besed, hitro uveljavijo spletno mestoGoogle. Vendar pa so z napredkom tehnologij in meritev iskanja novi algoritmi merili glede na merila za razvrstitevspletne strani v iskalnikih. Danes so oblikovalci spletnih strani razvili boljša orodja, ki vam lahko pomagajo integrirati nekatere vidike SEO voblikovanje spletnih strani. Vsaka družba za spletno oblikovanje mora vključiti prakse SEO v sistem, preden se obravnava kot verodostojna.

Pri ustvarjanju vsebine za spletne strani upoštevajte vključitevtehnik analize SEO, kot so ustrezne ključne besede raziskave. Search Engine Optimization je končna stvar, ki omogoča vsebino izpolnjujejovaše tržne potrebe in rezultate iskanja v neplačanem iskalnem omrežju. Mnogi prodajalci lahko uporabljajo skrbno izbrane vsebine, vendar jih še vedno ne morejo dobitipravilno uvrstitev z iskalniki, kot je Google. V drugih primerih so podjetja ugotovila, da jih je Google ukinilker ne sledijo ustreznim kanalom za trženje.

Max Bell, direktor za uspeh stranke Semalt Digitalne storitve poudarjajo komponente spletnega oblikovanja, ki so koristne pri ustvarjanju primerne interaktivne spletne vsebine.

1. Uporaba HTML5

HTML5 omogoča spletni pajki in bote iz iskalnikov vpoiščite in indeksirajte statično vsebino spletnega mesta. Spletna mesta, ki so bila ustvarjena s pomočjo HTML5, so odzivna in imajo dobro uporabniško izkušnjo.Spletne strani morajo imeti dovolj pasovne širine v gostiteljskem paketu, da bi izboljšale hitrost strežnika, zlasti v primerihprometa. Spletne strani HTML5 povečajo uporabniški promet na spletni strani zaradi njihove celovitosti in preprostosti..

2. Odzivna oblika

Odzivnost spletnih strani je tehnična taktika, ki vključuje ustvarjanjespletne strani, ki so združljive z mnogimi napravami in platformami ter delujejo v mnogih brskalnikih ali operacijskih sistemih. Ko uporabljateodziven dizajn, vam ne bo treba preklopiti URL-ja SEO. Kot rezultat, boste imeli koristi od popolne podpore za SEO, ki bi sicer bilaizgubljen, medtem ko deli povratne povezave z namizja in mobilne različice spletnega mesta.

3. Kognitivna dissonance

Ciljne strani za določeno ključno besedo v SEO bi morale vsebovatiustrezne vsebine. Ta trik je pomemben, ker večina ljudi preskoči spletno mesto, še posebej, če je vsebina nepomembna, se ne zdi koristnaali obstaja preveč podkategorij, zaradi katerih je spletna stran združena. Vidne povezave na spletni strani bi morale biti na vidnem mestuki lahko uporabniki olajšajo nadzor nad njihovimi dejavnostmi na strani. Ne pozabite, da mora biti uporabnik končni cilj vsakega uspešnegaoblikovanje spletne strani.

4. Ključne besede Uporaba

Za učinkovitost SEO je treba uporabiti manj vsebine, ki jebi morala biti bolj informativna. Nekateri strokovnjaki za SEO morda verjamejo, da je vsebovanje več vsebin na več straneh trik, da bi dobili več obsega iskanja.Vendar pa je verjetno, da bo povprečna oseba premaknjena z manj možnostmi kot številnimi možnostmi. Pomembno je, da se vse vsebine vključijo v kategorijeki niso preveč ali pa se lahko občinstvo zlahka dolgočasne. Google orodje, na primer Hummingbird, je na primer prineslo več spremembki lahko povzroči več podkategorij na eni strani katastrofalne na vaše SEO prizadevanj.

Nekatere funkcije spletnega oblikovanja so ključnega pomena za celotno taktiko SEOdelo. Za razvijanje dobrega spletnega mesta mora biti potrošnik namenjen zadovoljstvu. Po zgornjih oznakah bo uporabnik interaktivenspletna stran, kot tudi tista z dobro vidljivostjo iskalnika, ki je koristna za uporabnika in samega podjetja Source .

November 27, 2017