Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kaj morate vedeti o spletnem pajku?

1 answers:

Iskalniki indeksirajo vsebino, da jo uvrstijo na internet. SEO-izdelani spletni materialije enostavno najti. Ustvarjanje zemljevida spletnega mesta XML postane indeksirane strani strani, vendar zahteva dodatno aplikacijo SEO, ki uporablja spletno mestopajka, da se navedejo nameravane informacije.

Strokovnjak Semalt Digitalne storitve, Frank Abagnale, pojasnjujejo vidike, ki jih morate vedeti o pajkanju spletnega mesta - casino online bonus 500.

Razumeti vsebino spletnega mesta

Google iskanje po vsebini zagotavlja skrbno spremljanje izdelkov in informacijna spletni strani. Kategorije izdelkov je treba predstaviti v skladu z načrtovanimi vzorci, medtem ko mora biti oblika stranidosledno brez manipulacije, novega ustvarjanja ali uvajanja nenačrtovanih strani.

Crawls lahko blokirajo

Standardne napake, zaradi katerih nekateri deli informacij manjkajo v določenihiskanje se lahko zgodi zaradi nezmožnosti pajka za dokončanje dostopa. Nekatere težave z SEO lahko povzročijo izkrivljanje formata ali spremenjenoNaslov URL-ja in manjkajoči filter velikosti iskane strani. Preverjanje v robots.txt ali Noindex globalnem lahko pomaga rešiti blokiranje pajkanja.

Razumevanje pogosto prepovedanih URL-jev

Kljub pravilnemu SEO je mogoče nekatere URL-je zavrniti zaradi robots.txt. Učenje kajlahko izkušnje omogočajo razlikovanje napačnih in namernih blokov pajka..

Poznate napake 404

Vračanje napake 404 se lahko pojavi, ker ni dovolj podatkov za iskanjemotorji, ki jih lahko prinesete, ali je spletno mesto nezasedeno zaradi prekinitve uporabe. Odjemalec s ciljem povečati svojo spletno uspešnost prekoSEO mora opazovati in razumeti razlog za sporočilo o napaki, če morajo najti rešitev.

Preverite preusmeritve

Razumevanje pajka in način identifikacije preusmeritev je pomembno za zmanjšanještevilo preusmeritev, preden iskalnik poišče pravo stran. Pretvorba 302 preusmeritev na 301 omogoča uhajanje iz približno 15odstotek prenosa na končno stran.

opredeliti šibke meta podatke

Pajki so odlična orodja za prepoznavanje slabo predstavljenih informacijspletno stran. Analizirajo, ali so strani podvojene ali vsebujejo napačne meta podatke, ki zanikajo uvrstitev strani celo z SEO zaradidelovanje robotov Noindex.

Analiza kanonskih oznak

Nedavna uvedba kanonskih oznak je lahko predmet podvajanja vsebine,če se nepravilno uporablja. Analiza ustrezne vsebine za označevanje z uporabo pajkov zagotavlja odstranitev podvojene vsebine.

Poiščite podatke po meri

Poleg uporabe iskalnikov RegEx ali XPath lahko najdete tudi identifikacijoizrazov in XML delov dokumenta, ki jih iskalnik. Ta del mehanizma SEO govori pajki, da zgrabi temeljnoelemente strani, kot so cene, struktura podatkov in grafike vsebine.

Uporabite analitiko

Veliko parov uporablja Google Search Console in orodja Google Analyticzagotoviti informacije za vse pajkane strani. To olajša optimizacijo iskanih strani in zagotovitev zahtevanih podatkov, ki jih je treba datizahtevane informacije na zemljevidu za iskanje.

Najboljši rezultat pajkov in mehanizmov SEO je odvisen od vrste spletnih strani,in predstavljeno vsebino. Določitev ustreznih orodij za pajkanje je prvi korak k doseganju spletne prisotnosti, ki je zagotovljenauspeh. Iskanje posebnega razloga za razkrite informacije z analizo zagotavlja možen način odpravljanja težave.

November 27, 2017