Back to Question Center
0

Semalt Expert določa povezavo med konverzijami, prometom in uspešnostjo spletne strani

1 answers:

Ko se ukvarjate s faktorji na spletnem mestu za trženje vsebin, SEO in drugih vhodnihstrategije, ne razumemo, kako uspešnost spletnega mesta vpliva na promet in konverzije. V večini primerov se ljudje osredotočajo na strukturnoin samo estetske elemente. Strukturni elementi spletnega mesta vsebujejo elemente, kot so naslovne oznake in metaoznake v HTML kodavaše spletno mesto. Po drugi strani se estetski elementi nanašajo na dejavnike, kot so elementi spletnega oblikovanja, izbira ključnih besed in vsebinaizbire. Kolikor ti dejavniki igrajo ključno vlogo pri optimizaciji vaše spletne strani, je ta enačba več. Drugi dejavnikiigrajo ključno vlogo pri tem procesu, lahko vključuje delovanje spletnega mesta. Pri delovanju spletne strani, uspešnosti spletne stranije dejavnik, ki ga boste morda morali upoštevati.

Uspešnost spletne strani je občutek in odziv izkušnje brskanja po spletuspletno stran uporabnika. Na to lahko vplivajo vprašanja, kot so hitrost strežnika, promet, dodelitev pasovne širine in koda sami. Kdajoptimizacija spletnih strani za hitrost, uporaba manjših virov velikosti in mobilne strani integracije so nekateri ključni dejavnikiboste morda morali vključiti svojo spletno stran.

Ross Barber, direktor za uspeh stranke Semalt Digitalne storitve določajo nekatere dejavnike uspešnosti spletnega mesta, ki lahko vplivajo na promet in konverzije:

1. Site Uptime

To je čas vaše spletne strani v živo. Da bi dobili in vtisnite vaše stranke,Vaša spletna stran bi morala biti gor. Ljudje sovražijo pred sporočilom o napaki 404 ob obisku spletne strani. Kolikor napaka ne bo vplivalavaš položaj, vpliva na izkušnje strank in povratne informacije. Spletna mesta, ki se ob določenih časih odpravijo, potrebujejo popravke..Preusmeritev 301je lahko hitra rešitev.

2. Mobilna učinkovitost

Uspešnost vašega spletnega mesta v mobilnih napravah vpliva na uvrstitev po GoogluPosodobitev "Mobilegeddon" 2017. Mnogi uporabniki interneta se zanašajo na mobilne telefone in dostopajo do večine spletnih mest. Vaša merila spletnega oblikovanja morajo vključevatimobilno prijazno spletno mesto za uporabnike na telefonih. Google lahko s rangiranjem kaznuje strani brez prikaza strani za mobilne naprave.

3. Hitrost spletnega mesta

Čas, potreben za nalaganje strani na vašem spletnem mestu, je razvrstitveni dejavnik. Iskanjemotorji se zanašajo na »čas nalaganja strani« kot na način razvrščanja spletnih mest s podobnimi ključnimi besedami. Lahko povečate svojo "hitrost spletnega mesta" zprilagoditve, kot so povečanje dodelitve pasovne širine ali uporaba slik in drugih datotek, ki so manjše.

4. Dostopnost vsebine

Bistveno je, da se preveri dobava vseh informacij na vsaki stranivaše spletne strani. Razkrita vsebina, na primer manjkajoče slike, lahko vpliva na vašo uvrstitev. Določitev manjkajoče vsebine je pomembna. Za primermedijskih datotek preprosto 301 preusmeritev lahko začasno popravi stvari, vendar boste morda potrebovali trajno rešitev.

Sklepna ugotovitev

Vsako spletno prizadevanje za pridobitev uvrstitve v iskalnikih ali povečanje prometa mora bitivključujejo optimizacijo spletne strani in vsebine. V vsaki internetni strategiji trženja je vtis končnega potrošnika običajnoprimarni cilj. Način občutka spletnega mesta in izkušnje brskanja, ki jih oseba uživa, medtem ko je deskanje v spletnem oblikovanju, razvoju,in gostovanje. Ko so ti vidiki učinkovitosti spletnega mesta optimizirani, se verjetnost izboljšanja uvrstitve uvrstijo v prometpovečanje in končno odziv strank v pregledih bo pozitiven, kar bo na koncu povečalo število konverzij na vaši spletni strani.Rezultati se ne vključijo takoj, ko se te spremembe uporabljajo. Namesto tega se izboljšajo, ko naredite potrebne prilagoditve na vašem spletnem mestu Source .

November 27, 2017