Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 Vital Digital Trendi trženja za leto 2017

1 answers:

Digitalni oglaševalci se pogosto srečujejo s fiksnimi novostmi in spremembami v digitalni oblikiokolje. Stopnja sprememb je pogosto neusmiljena in včasih brutalna. Poslovna zgodovina kaže, da sta posvojitev in evolucija edini načinpreživeti v spreminjajočem se okolju.

Leta 2016 so digitalne odcepljive naprave nadaljevale s preoblikovanjem okolja trženja - شركه نقل عفش بمكة. Thenaraščajoči trendi mobilne dominacije so dosegli raven, ki bo škodovala namiznemu prometu. Spletna mesta, kot sta Pinterest in Snapchatnaraščajo in nenehno privabljajo uporabnike. Sedanji razvoj je prikazal, kaj pričakujejo digitalni potrošniki.

Z izkušnjami pri delu z različnimi malimi in srednje velikimi podjetji,z leti smo se lotili različnih sprememb, pri čemer smo pričakovali nove težave in optimizirali nove priložnosti, izgubili ali prilagodili: v našem primeru torekel je, da je res. Kot taka se ves čas osredotočamo na obzorje in poskušamo predvideti, kaj leži v prihodnosti.

Ob začetku tretjega četrtletja leta 2017 je vodilni strokovnjak iz Semalt ,Nik Chaykovskiy je povzel seznam trendov, ki so jedro digitalnega marketinga, da bi oglaševalcem pomagali optimizirati iz teh novosti.

1. Mobilna sporoča trenutno potrošništvo

Uporaba mobilnih telefonov se je močno povečala z raziskavo podjetja Pew ResearchCenter, ki prikazuje, da je 77 odstotkov ameriškega državljana v lasti pametnega telefona. Letos bo statistika pokazala, da so pametni telefoni najbolj cenjeni kupcinajbolj priljubljen partner za nakupovanje.

Pametni telefon lahko sedaj preveri preglede izdelkov, priporoča izdelke in naredinakupi s pomočjo brskalnika. Hitrost, s katero se te naprave vključujejo v naše vsakodnevno življenje, je njihova kultura.

2. Live Video Streaming Stalno pridobiva vleko

Leta 2015 je bila predstavljena aplikacija Live Streaming, ki je bila novost.Eno leto kasneje so se največji socialni mediji premaknili iz Facebook, Twitter, Instagram in YouTube.

Prenos v živo zagotavlja blagovnim znamkam in prodajalcem konkurenčno prednost pred drugimiplatforme, saj obogati uporabniško izkušnjo. Dobro oblikovan klepet v živo omogoča blagovno znamko, da neguje preglednost in omogoča tudiinterakcija, ki je prej ni bila ponujena.

3. Prilagajanje velikih pooblastil za podatke

Veliki podatki so bili ključni pri pospeševanju prilagojene uporabniške izkušnje. Amazon,Spotify in Netflix sta primeri velikih podjetij, ki optimizirajo velike podatke z namenom, da uporabnikom zagotovijo visoko stopnjopersonalizacija. Povečanje podatkov omogoča blagovni znamki boljše predvidevanje in cilje, ki povzročajo povečano število uporabnikov.

4. Avtomatizacija marketinga je bolj prisotna

Večina prodajalcev meni, da je tržna avtomatizacija kritičnaelement uspeha. Avtomatizacija se trenutno uporablja za racionalizacijo vidikov trženja vsebin.

5. Izjemno oglaševanje povečuje vsebino Marketing

Trženje vsebine je osnova za slabo in dobro vsebino. Ogromnoobseg obstoječih podatkov je prisilil inovatorje, da strategijo oblikujejo na boljše načine za vključevanje svojih občin in oblikovanje strategij za vključevanje uporabnikov vraznolike izkušnje.

Končne misli

Najbolj uspešna podjetja, velika ali mala, so prisiljena razvijati in uvajati inovacijenove strategije zagotavljanja trajnosti. Osredotočanje na zgoraj omenjene trende in njihovo vključevanje je velik korak proti odklepanjurazlične tržne priložnosti.

November 27, 2017