Back to Question Center
0

Semalt določa nasvete, kako ohraniti svoj projekt prijazen do mobilnih naprav

1 answers:

V zadnjih 20 letih so mobilne naprave v brskalniku nadomeščale namizjespletno vsebino hitro. Zaradi tega je večina iskalnikov, kot je Google, prešla na Search Engine Optimization kot eno odmetode za visoko uvrstitev v iskalnih poizvedbah. Podjetja imajo koristi od tega pristopa kot sredstva za digitalno trženjepovečati prepoznavnost svoje blagovne znamke za mnoge potrošnike po vsem svetu - on site computer experts. Vendar pa uporaba tega koncepta za poslovanje in razvoj spletnih strani nilahka naloga.

Naslednji dejavniki, ki jih je opredelil Ivan Konovalov, Semalt Digitalne storitve bodo izboljšale svoj SEO v mobilni napravi:

  • Preveč intruzivnih intersticij, kot so pop-ups
  • Majhni pisave (priporočena vrednost je 16 pt),
  • Flash (ni podprt na večini mobilnih brskalnikov, lahko povzroči kazen skritih vsebin)
  • Tehnične napake in napake;
  • Prekomerno število besed iz več kot 700 besed;
  • Slabi elementi majhnih dotik, kot so gumbe in škatle
  • Prenos ključnih besed v zunanjih povezavah drugih spletnih strani;
  • Prekomerne notranje povezave (mora biti 75% pod namizjem).

Zgoraj navedeni dejavniki so lahko slabi za vaš mobilni SEO, zato bodo povlečete vaše spletno mestoče ni ustrezno prilagojena. Vendar pa bodo nekatere spremembe v pregledovalnikih brskalnika za mobilne naprave izboljšale vaš SEO. Naslednje spremembe sopotreben za pogled vaše mobilne naprave:

1. Izboljšanje hitrosti spletnega mesta je dobro.

Google se zavzema za hitro hitrost mobilne obremenitve, ker vpliva na prikaz uporabnikov inuporabo spletne strani. SearchMetrics v študiji dejavnikov mobilne uvrstitve sporoča, da lahko čas nalaganja 1,10 sekund ustvari spletno mestona vrhu 10, vendar pa le padec na 1,17 sekunde na mobilni napravi lahko prinese položaj pod 35. Hitrost spletnega mesta je eden od tehničnih dejavnikov, ki ste jihbi morali izboljšati na svojih mobilnih straneh.

2..Uporabite AMP (pospešene mobilne strani).

AMP ima kodo HTML in CSS, kar pomeni, da je preprosto naložiti predpomnilnik in ga vključitibrskalniki po telefonu. AMP se naloži 30-krat hitreje in ima moč, da poveča konverzije in klikne stopnje.

3. Uporabite seznam približno devet predmetov.

Število kategorij se lepo prilega z majhnim pomikom, da pokrije celotno spletno mestovsebino. To je eden od dejavnikov uporabniške izkušnje, ki ga bo uporabil Google algoritem za filtriranje strani.

4. Uporabite slike selektivno.

Uporaba slik je neverjeten način, kako lahko svoje sporočilo prejemniku preprosto vozitenačin. Vendar pa vas lahko preveč slik razvrstijo tudi slabo. Uporabite približno štiri slike, ki morajo imeti strogo visoko ločljivost kottudi minimalna velikost datoteke in predpomnilnik palca za enostavno nalaganje. Ta prilagoditev vam bo prihranila hitrost spletnega mesta.

5. Ključne besede.

Iskanje ključnih besed je ena od temeljnih tehnik SEO, ki jih morate uporabiti v vašemvsebino. Prenos ključnih besed in povezanih besednih zvez v telo vaših člankov bo vašo spletno mesto za mobilne naprave imelo koristi od dejavnika vsebinevaše uvrstitev.

6. Integracija trženja socialnih medijev je učinkovita.

Družabni mediji imajo moč, da dosežejo milijone uporabnikov, ki so strastenvsebino na spletu. Več kot 77% vseh spletnih vsebin prečkajo uporabnike prek kanalov socialnih medijev, kot sta WhatsApp in FacebookLokalna optimizacija iskanja. Namizni promet je 26%, medtem ko je telefon 16%. Ti podatki pomenijo, da bi morali biti telefoni optimiziraniza vsebino na blagovni znamki, medtem ko namizja na vozičku in nakup.

November 27, 2017