Back to Question Center
0

Semalt določa 5 mitov, ki škodijo ugledu SEO

1 answers:

Medtem ko prakse SEO spodbujajo defenzivno samopregledovanje in iskanje v ozadju, vibodo presenečeni nekateri vrhunski rezultati, ki se pojavijo, ko iščete izraz "SEO". Pravzaprav Google samodejno prestavi negativne rezultatekomentarji poleg besede SEO. To vodi v spoznanje, da je ta praksa prislužila negativen ugled - suitjamas promo code.

V bistvu, SEO omogoča avtomatiziranim iskalnikom in pajkom za dostopspletno stran, dešifrira svoj dejanski namen in pomen ter sčasoma indeksira njeno vsebino za prihodnje reference iskalcev. Ta proces organizacijespletne strani omogoča hitro in priročno za uporabnike iskalnikov in iskalnik sam, saj lahko prikaže ustrezne rezultate iskanja zaspecifična iskalna poizvedba.

Artem Abgarian, vodilni strokovnjak Semalt Digitalne storitve, pojasnjuje, kje ima SEO dober ugled.

1. Nezaželena sporočila

SEO kot novo in naraščajoče področje prakse privablja začetnike in učence. V Ljubljaniprizadevanje za poslovanje, ti zaganjalniki ciljajo na podjetja in priljubljene posameznike z več desetimi neželenimi e-poštnimi sporočili, ki na koncu pošiljajo neželeno poštotedensko. Način, na katerega večina trdijo, da so strokovnjaki, jih predstavlja kot lažne in goljufive posameznike, zato je slab ugled vtrg. V večini primerov, e-pošte obljubljajo, da bi določili preveč težav, za katere ciljne družbe verjamejo. Prav tako se zgodi, da nekatere od tehsamozvani strokovnjaki SEO so res scammers.

2..Polnjenje ključnih besed

Ključna beseda je temelj SEO. Uporabite ga dobro in poželite želene rezultate. Venako, namerno ali nedolžno ponavljajoče se in napolni ključne besede za manipulacijo rezultatov iskanja z velikimi kaznimi in prizadenenamen sprejemanja SEO. Vaša gostota ključnih besed za članek mora biti ravno prav, kot dovolj, da dosežete ugodno razvrstitev in se izognetekazen iz iskalnikov.

3. Strani za zaklepanje in vrata

Ta nasprotna produktivna praksa vključuje uporabo kode HTML na vsebino zadoločeno temo z namenom manipuliranja indeksiranja in razvrstitve. Ko uporabnik klikne povezavo ali stran, jih preusmeri na drugo nepovezanospletna stran za dejansko vsebino, kar pomeni, da se pravkar uporabljajo za usmerjanje prometa na začetno spletno mesto. Tehnika zakritih in vratnih straninenaklonjen tako uporabniku kot iskalniku, kar ima za posledico slab ugled.

4. Povezave trgovanja

Vsi vemo, kako moč ima SEO v e-trgovini. Lastniki spletne strani in SEO praktikispoznali potrebo po izkoriščanju te moči, zato so privedle do praks, kot so nakupi povezav za manipulacijo uvrstitve na iskalne poizvedbe. Te povezavevarljivo obide iskalnike z ustvarjanjem lažne strani avtoritete brez zaznavanja. Vendar pa so legitimni takšni motorji, kot je Google,uresničitev te prakse in nalaganje velikih glob za krivce.

5. Skrite vsebine in povezave

pametna in zavajajoča tehnika, s katero se skriva ali prikaže različna vsebinauporabnik klikne. To je prepoznavno kot besedilo za podobo ali belo besedilo na belem ozadju. Resnični in ugledni strokovnjaki SEO soverjetno ne bo uporabil te tehnike, čeprav še vedno pogosti in vdirajo SEO ugled.

V vseh panogah se soočajo in soočajo z lastnimi izzivi, ki se dotikajo etike. TheSEO industrija se odziva in sprejema na neetično prakso.

November 27, 2017