Back to Question Center
0

Semalt deli "Google My Business" Essentials Vsak SEO Champion mora vedeti

1 answers:

Mnoga podjetja imajo fizične prostore in e-poslovanje. Spodbujanje strankza nakup preko fizične trgovine je pomembno pri izboljšanju prihodkov od prodaje. Tudi z uporabo Search Engine Optimization (SEO) proces vpovečanje prometa strank povečuje prodajne vrednosti. Google je uvedel funkcijo napolnjene aplikacije, ki izboljšuje upravljanje podjetjainformacije o lokaciji - blue book values for semi trucks. Aplikaciji je mogoče dostopati z enostavnim Googlovim iskalnim postopkom.

Frank Abagnale, direktor za uspeh stranke Semalt Digitalne storitve, ponuja opis aplikacije, da lahko v celoti izkoristite njegove funkcije.

Značilnosti aplikacije Google My Business:

  • Uporabnik lahko upravljate več poslovnih lokacij z eno nadzorno ploščo.
  • Lastnik podjetja lahko spremeni ime, naslov in delovne ure podjetja.
  • Uporabnik lahko z aplikacijo analizira in odgovori strankam.
  • Posodobitev fotografij in objav je preprosto prek platforme Google+
  • Funkcija analitike na visoki ravni izboljša spletno prepoznavnost in vključenost strank.

Preoblikovana aplikacija Google My Business ima dodatne funkcije, ki so privlačnelastniku podjetja. Te dodatne zmogljivosti vključujejo:

  • Spremljajte, kako je podjetje prikazano v storitvi Google+, Google Zemljevidih ​​in Googlu.
  • Preglejte analitiko uspešnosti, ki jo je ustvaril Google + .
  • Dostopajte do podrobnih povratnih informacij prek pregledov strank in informacij o lokaciji
  • Upravljajte lokacije kadar koli..
  • Označite kraje lokacije in poštnih naslovov za podjetja, ki imajo omejene operacije.

Aplikacija za Android je na voljo v Googlu Play. Aplikacijo iOS lahko tudi preneseteiz Apple App Store. Brezplačno prenesete ali nadgradite aplikacijo Google My Business. Nova aplikacija Google My Business združuje z SEOključne besede, aplikacijo YouTube in aplikacijo Google Analytics za integracijo podatkov ali informacij, potrebnih za prepoznavanje novih podatkov o lokaciji.

Razumevanje storitve Google My Business

V razdelku Pregled mojega podjetja Google so opisane pomembne funkcije aplikacije.Stran pomoči za Google My Business ponuja koristne informacije o uporabi aplikacije. Pri uporabi aplikacije ni stroškov. Zahteva lečas in prizadevanja za posodobitev podatkov uporabnika. Lastnik podjetja z več lokacij bi moral dati prednost najboljšim lokacijam na podlagi denarnih sredstevvrednost ali strateške koristi. Lokacije je mogoče naložiti posamezno ali v večjem obsegu z uporabo preglednice, če je več kot 10. Podjetjelastnik mora razviti poslovni račun, če lokacije upravljajo več posameznikov.

Optimiranje lokalnega iskanja

Lokalno iskanje vključuje proces SEO. Podrobnejši je od osnovnega Googla,Bing in Yahoo spletno iskanje. Lokalno iskanje ustvarja rezultate z uporabo kartografskih sistemov; na primer Google Maps, Apple Maps, Foursquare,Rumene strani in Trip Advisor. SEO izboljša poslovno prepoznavnost in promet na spletu. To vključuje distribucijo pomembnih podatkov vna stotine spletnih mest. Za izboljšanje lokalnega iskalnega procesa potrebujete napredno programsko platformo, kot je Google My Business. To je glavnispletni iskalnik po vsem svetu. Najboljša platforma za zemljevide aplikacije je ključnega pomena za izboljšanje lokalnega iskanja poslovnih lokacij.

Sklepna ugotovitev

Aplikacija Google My Business je koristna pri izboljšanju spletne prepoznavnosti podjetja.Promet strank bo vedno na poslovnih mestih, ki imajo veliko spletno prisotnost. Glavni cilj vsakega lastnika podjetja jeustvariti visoke prodajne vrednosti strank, ki obiščejo spletna mesta.

November 27, 2017