Back to Question Center
0

Povečanje zvestobe kupcev: nasveti iz Semalt

1 answers:

Vsako podjetje koristi od svojih ponavljajočih se strank. Spletne strani za e-poslovanje pri spletnih podjetjih ciljajo na pridobivanje ponavljajočih se strank na svoji spletni strani in jih pretvarjajo v prave kupce. Veliko tehnik digitalnega trženja obljublja, da bo povečala prepoznavnost vaše spletne strani na ciljno nišo. Nekatere od teh metod vključujejo trženje vsebin, prepoznavnost družbenih medijev in, kar je najpomembneje, Search Engine Optimization (SEO). Vendar se digitalne tehnike osredotočajo na pridobivanje strank na vašo spletno stran. Vodenje strank je odvisno od drugih tehnologij. Pretekli kupec je lažje kupiti, kot da bi naredil novega naročnika. Razpon pozornosti večine kupcev spletnih strani je minimalen. Ta scenarij pomeni, da lahko na vašem spletnem mestu rahlo poškodbe ali napake izgubijo dragoceno stranko. Da bi se vaše stare stranke držale blizu vas je težavno podjetje.

Nik Sam Chaykovskiy, Senior Senior Customer Success Manager ponuja vse spletne strani e-trgovine, da obdržijo svoje stranke za naslednje načine:

1. Postanite izbirčni kupec.

Eden od najboljših načinov za učenje izkušenj na določeni spletni strani je z uporabo samega sebe. Ta metoda zagotavlja, da greste skozi celotno izkušnjo, ki jo obiskovalec čuti pri uporabi vašega spletnega mesta. Težave s katerimi se soočate je popoln odraz izkušenj pri nakupu. Ta funkcija vam lahko motivira, da prilagodite svoje funkcije spletnega oblikovanja, kot so prekinjene povezave, manjkajoči identifikator izdelka in kategorije v drugem primeru; lahko odkrijete napake v strategiji SEO, kot je podvojena vsebina.

2..Človek do človeškega dotika.

Eden od starih načinov trženja je neposredna komunikacija s strankami. Tržniki uporabljajo to tehniko in še vedno prinaša ton prometa na svoja spletna mesta. Vsakodnevni obiski lahko pomagajo vašemu podjetju za e-poslovanje varne dolgoročne in neposredne stranke. Srečanje s stranko prinaša bistvo verodostojnosti in povečuje sposobnost preživetja vašega podjetja. Kot rezultat, dobite resnične osebe, ki lahko vplivajo na druge osebe, da kupijo vaše spletno mesto. Poleg tega ta tehnika prinaša ustrezne izjave iz resničnega življenja, zaradi česar je vaš tržni načrt uspešen.

3. Ne gre za vas.

Ena napaka blogerjev je ustvarjanje njihovih spletnih strani o njih. V vsakem primeru gre za vaše občinstvo. Za podjetje, ki obdrži svoje stranke, je treba napisati kakovost in ustrezno vsebino. Posledično dobite trajnostno kakovostno bralstvo in enakomeren pretok novih strank. V drugih primerih, tehnike SEO, kot so pošiljanje osebnih sporočil, precej potekajo v tem, da občinstvo čuti, da je o njih. Zato ne pozabite, da se vaše občinstvo čuti lastništvo niše. Kot rezultat, ta občutek pripadnosti vzgaja zvestobo.

Zaključek

Vsaka spletna stran za e-poslovanje zahteva osnovo za stranke, da uresniči dobiček, ki je pomemben za njegovo vzdrževanje. Zato mora oseba, ki objavlja vsebino na spletu, vložiti nekaj napora pri ohranjanju svojih strank. Zagotavljanje strank po vaši izbiri je težka naloga. Zvestoba kupcev je lahko dragoceno sredstvo za vsako podjetje. Ta priročnik pripravlja spletno mesto za e-poslovanje in prizadevanja za optimizacijo, s čimer se cilja, da se morebitne stranke zapirajo. Lahko boste znova pridobili zaupanje svojih starih strank in ponovno vzpostavili nove stranke Source .

November 28, 2017