Back to Question Center
0

Optimizacija delitve večjezičnosti za različna območja: La Guía De Semalt

1 answers:

Cualquier trženje digitalnih, optimizacijo motoričnega bizsleda (SEO) je bistvenega pomena za trženje interneta. Obstaja veliko možnosti, da se s spletnimi stranmi komercialnih elektronskih komunikacijskih omrežij in brezplačnih številnih prejemnikov dostopa do interneta. Osebne osebe, ki imajo dostop do SEO-jevih storitev, so večjezične rešitve za večjezične klike. Obstajajo številne spletne strani, ki vsebujejo veliko večje število spletnih strani, embargo, tambiene in funkcionalne funkcije.

Raziskave na področju SEO so pokazale, da so tisti podatki, ki so bili objavljeni v alcanzar mejores rezultatih. Če želite, je konfiguriran in urejen v večpredstavnostnem omrežju, ki bo omogočil brezžično demografsko analizo. El experto de Semalt , Ross Barber, brenda valiosos consejos de SEO sobo, ki ponuja konfiguracijo in spletno stran večjezičnih izhodov, ki so mejor s SEO-jem.

1. Evite contenido duplicado

Če uporabljate večjezičnost, je del spletnega spletnega debeja različen idiomi. Za motorna vozila, ki so na voljo brezplačno. Različno URL-jev, ki so narejeni iz naslova URL-ja, ki so bistvene za napačno iskanje naslovov avtorskih pravic. Googlov penal se bo zmanjšal s klasifikacijo spletnega mesta. Komo rezultat, Google recomienda usar anotaciones "rel = alternatehreflang" in las páginas, ki se uporabljajo za različne idiomas. V drugih primerih, URL-ji so ločeni od drugih različic, ki so označeni s tem, da bi bili vpisani v algoritem oddaljenega seznama selekcij. Ne pozabite uporabiti URL-ja, ki je na voljo na spletnem mestu web.de za označevanje simbolov v različnih jezikih.

2. Geotargeting

Esta técnica ayuda a la orientación de contenido que se encuentra en región en particular. Las Herramientas za webmastere Google-a, ki ponujajo opcijo segmentacije internacionala in tablice. Es esencial utilizar un dominion de nivel superior genérico (TLD) Como .com, .org,. Net..itd. Embargo za odpravo pomanjkljivosti, ki se nanaša na posamezne osebe:

  • Subdominios específicos del país. Za objavo, "jp.mywebsite.com" za spletno stran Japonske,
  • Dominios de nivel superior de código de país (ccTLD). Na naslovu www.mywebsite.de v zvezi z različnimi naslovi,
  • Usando poddirektorji. Na naslovu www.yoursite.com/nl za obiskovalce los obisk v Holandi.

3. Páginas adaptables a la configuración regional

Mediji, ki so narejeni iz naslova spletnih strani, so običajni za osebno uporabo, zato je večina ljudi, ki so v nevarnosti, prizadevajo, da bi jih obiskovalka vero de geolocalizaciones específicas. Na podlagi tega, da je posamezna različica Kitajske, je uporabniško ime za spletno stran z naslovom IP Kitajska, na spletni strani Kitajske. Los roboti, ki jih Google uporablja, lahko uporabite za preprečevanje zlorab in zlorabe. Como rezultat, vključite vsebino dinamične spletne strani.

4. Administracija različice večjezičnosti

Google priporoča uporabo URL-ja. Če si želite ogledati spletno stran, jo morate uporabiti za ločeno stran. Na podlagi tega, da Google ni objavil nobenega sporočila, ne bo več na voljo za povezavo s kljucem.

Sklep

Veliko časa se je začelo v enem letu. Konfiguracijske spletne strani komercialne elektronike so večinoma povezane s tem, da se odločijo za tiste fisije. Medida, ki je večja, je zelo pomembna, saj je pomembno, da ustvarite spletne strani za SEO za logaritem, ki mejor trži na internetu. Blagovni embargo, ne more biti brez skrbi za konfiguracijo in spletno stran večjezične spletne strani, še posebej, ker ni optimističen. En artéculo, se encuentran disponibles razlikuje oblika konfiguracije in administriranje sita multilingous geo-orientados. Če želite ustvariti spletne strani za ustvarjanje spletnih strani, si oglejte več spletnih strani in SEO Source .

November 27, 2017