Back to Question Center
0

Ne samo Google - Semalt strokovnjak razpravlja o tem, zakaj je optimističen za druge iskalnike

1 answers:

Pri elektronskem poslovanju je SEO hrbtenica pridobivanja globalnih strank in povečanje pretvorbe obiskovalcev v stranke. Vendar pa v večini prispevkov govorimo samo o Googlu, ko govorimo o optimizaciji iskalnika. Mnogi ljudje se morajo naučiti, da je SEO koncept, ne postopek in se lahko uporablja za številne iskalnike - chile industrias correos empresas. Izkušnje našega podjetja potrjujejo, da je uporaba Googla kot iskalnika za optimizacijo za to strašna napaka. Iz številnih spletnih strani nadzornih plošč, iskalniki so le metoda pridobivanja strank na spletu, ne samo. Google je eden od teh iskalnikov, ki se zgodi, da imajo največje naslednje.

Kot internetni tržnik je vaša glavna skrb pridobivanje strank po vsem svetu s pomočjo interneta kot vaših sredstev. SEO je tehnika digitalnega trženja, katere glavni prodor je številne ključne besede in meritve, ki jih imajo. Ta pojav pomeni, da Google ni edini način za uporabo teh konceptov. Iz analitike google preprosto izstopa, ker je največji iskalnik in ima celovito pokritost glede uporabe.

Nik Chaykovskiy, višji direktor za uspeh strank Semalt Digitalne storitve, pojasnjuje, zakaj naj bi digitalni tržniki presegli obseg iskalnikov.

Ali obstajajo kakšni drugi kraji?

Google ni edini kraj, kjer lahko seznami svoje izdelke. Velike družbe, kot je Alibaba, so se naučile tega koncepta in jih izkoristile. Uspešno so vzpostavili in naredili odlično avtoriteto v svojih nišah..Imajo močno spletno prisotnost. Kljub temu imajo njihove spletne strani neposredni promet, ki ne izvira iz iskalnikov. To pomeni, da je uporaba zgolj Google lahko omejena na vaša prizadevanja za SEO. Na primer, oseba lahko odide v Alibabo neposredno, da poišče posamezno postavko in da preide Google. Za uporabo tega koncepta lahko uporabite:

Amazon in eBay.

Mnogi kupci lahko raje iščejo elemente na eBayu. Ta promet ne odraža v iskalnikih. Dober spletni tržnik bo seznam svojih predmetov na teh nišah, prav tako kot Google. Native SEO tehnike delujejo na teh spletnih straneh. Na primer, ime izdelka, slika in opis lahko vsebujejo ključne besede. Amazon ima podružnice program, ki lahko dajo dodatni prodajni človeški komisiji zaslužka na predmete, ki jih prodajate.

Drugi iskalniki

Pri opravljanju SEO, obstajajo druge niše, ki jih lahko uporabite za dostop do drugih trgov. Na primer, mnogi blogerji so ugotovili uporabo Binga in Yahoo za pridobivanje vseh spletnih strank. Vse osebe se ne nanašajo na Googlove iskalne poizvedbe. Na nadzorni plošči večine spletnih dnevnikov lahko drugi promet iskalnikov prinese nekaj najbolj dragocenih strank.

Sklep

Vsebina SEO praviloma pokaže Googlu. Mnogi ljudje se sprašujejo, ali je treba optimizirati spletne strani za Google samo. Google samo ni edini iskalnik z zmožnostjo izkoriščanja vaše spletne strani. V večini primerov je Google največji iskalnik. Vendar je perspektiva digitalnega trženja ponavadi širša od samega Googla. Eden misli po spletnih iskalnikih, ko gre za spletno trženje. To pomeni, da je SEO koncept, ki lahko prekine na številnih internetnih platformah.

November 27, 2017