Back to Question Center
0

Nasveti za vsebino Marketing Semalt uporabni za vsak posel

1 answers:

Internet je preobremenjen s podjetniki, tržniki, blogerji, oglaševalci invsi se tekmujejo za vašo pozornost. Takoj ko je znesek vsebinestalno narašča, obstaja ogromen odstotek nizko kakovostnih materialov, ki se pojavljajovsak dan. Obstaja težnja k sprostitvi vsebin z nizko vsebnostjo na "hype" in jo dobiteopazili. Kljub temu pa je za vsako podjetje, ki si prizadeva za dolgoročno rast,pomembno je, da se predstavi z visoko kakovostno vsebino. Vsebino morate tržiti toliko kot sam izdelek. Julia Vashneva, vodilnastrokovnjak Semalt Digitalne storitve, pojasnjuje, katere taktike trženja vsebine naj bizaposliti vsaka družba, da bi uspela.

Zaslužite zaupanje

Začne se z ustvarjanjem visokokakovostne vsebine. Če delate na spletu, nato pa vsebino tržitemora biti srce vašega podjetja. Ni važno, kakšna tržna niša si,kaj prodajate in kakšna je vaša cena. Način, kako se predstavite samidoločite podobo vašega podjetja, ugled blagovne znamke in zvestobo občinstva. Kot spletnopodjetniku, morate svojim občinstvom posredovati ustrezne informacije, ki spodbujajo razmišljanje.

Namesto, da bi vaše stranke pod stalnim pritiskom prepričljivega oglaševanja,poskušajte izobraževati ljudi, jim pomagati, da se zavestno odločijo. Da se počutijointeligentni, premišljeni kupci in vlagatelji, zagotovo pa boste povečali prodajo.Nadaljujte z ustvarjanjem zanesljive in informativne vsebine dosledno. Tako boste pridobili verodostojnostv izbrani tržni niši. Ko ste zanesljiv vir izdelkov in informacij,Vaša priporočila se odzivajo na povečanje dobička.

Se sliši

Komuniciranje z občinstvom je bistveno za izgradnjo dolgoročnega posla. Vaša vsebinapredstavlja vaš glas, ki je glavno orodje za vsakega podjetnika, blogerja ali prodajalca.Ko imate kaj pomembnega za povedati, ga morate zagotovo slišati. Odloča onajučinkovitejši kanal za prevajanje vaših idej.

Ali je lahko rečeno s 140 znaki ali manj? Poskusite tweetati. Ali menite, da je to lahko blogpost? Postavite ga na svojo spletno stran, nekoga drugega spletnega dnevnika, ustvarite glasilo vašemu občinstvu aliga predloži reviji za objavo. Obstaja več deset načinov za distribucijo vaše vsebine.Pomisli, s kom govoriš. Ali je YouTube prijazno občinstvo? Ali, morda,glasilo se bo bolje prilegalo? Ne pozabite, da je to najbolj učinkovit način komuniciranjas svojimi potencialnimi strankami ali bralci.

Build Essential Relationship

Če ste kdaj obiskovali tečaj javnega govora, predstavljanja ali trženja vsebine,potem si to že slišal. Kljub temu ni mogoče reči dovolj. Poznajte svoje občinstvo.Kaj je lahko bistveno za vaše podjetje kot odnos, s katerim ste zgradilisvoje privržence? Spoznajte jih. Veš, kdo so, kaj hočejo in kakšne sopotrebe so. Komunicirajte z njimi vsak dan, da bo vaš odnos uspešen.

Delo o vsebini vsebine in povečanje njegove vrednosti za bralca. Morašzagotovite, da je vsebina, ki jo delite, v celoti koristna. Postavi se včevlje vaših strank. Bi radi zapravljali čas za branje nekaj nebistvenih?Tega nihče ne bo všeč. Toda, ko prinesete pomembne ideje in zanimivoinformacije svojim občinstvom, vam bodo hvaležno nagradili.

vključiti občinstvo

Osvobodite svoj um in poglejte iz različnih angelov na vsebino. Biti kreativen inrazmišljanje iz škatle ustvarja močnejšo interakcijo z vašo publiko. Poleg tega,naj te spoznajo. Vnesite svoje ime, sliko in mini-bio skupaj zvsebino. Odprite vrata in pustite ljudem noter. Ko se ljudje povežejo z vami kot aoseba, bolj verjetno je, da poslušate, kaj pravite.

Seveda vse te prakse postanejo del vaše strategije trženja vsebine kot časgre. Te ideje morate dosledno upoštevati, da postanete vodilni v vaši industriji.Vse stranke Semalt vedo, da je kakovost vsebine dolgoročna naložbaki vam daje veliko nagrad. Vaš glas postane vaš vodilni izdelek Source .

November 27, 2017