Back to Question Center
0

Nasveti za digitalno trženje iz Semalt za povečanje prihodkov v vašem hotelu

1 answers:

Gostinska industrija privlači stranke z različnim okusom in želje.Mnogi tržniki v industriji se soočajo s težkimi odločitvami, ki poskušajo analizirati najnovejše buzz ali trende, kot so "oglaševanje vsebine" ali "veliki podatki".To povzroča hotelirjem, da sodelujejo v prefinjenih strategijah in razmišljajo o tržnem proračunu, medtem ko še vedno uporabljajo samodejni spremljevalec za odgovortelefonski klici - business consultant technical support. Ni narobe, hotelirji pa se morajo osredotočiti na pomembne goste.

Pripomnite se k osnovnim potrebam digitalnega trženjaAndrew Dyhan, vodja strank za uspeh stranke Semalt .

Izboljšajte izkušnje pri rezervaciji gostov.

Najpomembnejši vidik prodaje hotelske sobe je izkušnja rezervacije gostov.Po podatkih statističnega božanstva se 58% hotelske rezervacije zgodi na spletu. To je velika številka. Spletna stran hotela je pomembnavidik online rezervacije. Presenetljivo je, da je veliko domačih strani spletnih strani težko krmariti in povzroči, da gostje zelo težko delajorezervirati sobo. Ljudje ne bi smeli klikati na "udobja" ali "prenočišča" in čakati na uro pred nalaganjem strani. Poleg tega, aučinkovita hotelska stran bi morala imeti dele, v katerih se lahko obiskovalec pred rezervacijo storitev pomika in najde ključne informacije. Gostjesi želijo ogledati sobe, ocene, pričevanja in rezervacijsko polje. Izvajanje učinkovite strategije SEO lahko pomaga izboljšati to izkušnjo.

Spoznajte resnico o SEO v gostinstvu.

Hoteli so med prvimi posvojitelji dejavnosti SEO od leta 2004. Takrat,hotelska stran lahko na domačo stran postavlja samo ključne besede znotraj ne-vidnih oznak in iskalniki, kot je Google, indeksirajo ključne besede nekajmesecev kasneje. Vendar se je zdaj vse razvilo in indeksi algoritma Google se odražajo na spletnem mestu v nekaj dneh. Poleg tega uporablja GoogleRankBrain, umetna inteligenca, ki jo je mogoče vzpostaviti z neverjetno napovedno točnostjo. To pomeni, da imajo podjetja manj nadzoraiskanje uvrstit. SEO je veliko manj dela, hotelierji pa lahko zdaj preusmerijo proračun za druge oblike digitalnega trženja, kot so socialni mediji.

Spoznajte povezavo med socialnimi mediji in gostoljubnostjo.

V zvezi s tem je večina hotelirjev dohitela zaradi hitre hitrostikatere socialni mediji, kot sta Snapchat in Facebook, še naprej naraščata. Hotelierji so pametno razumeti najboljše socialne medije, ki jih je treba uporabljati v digitalni oblikitrženje. Morda bi moral prispevati tudi k izboljšanju izkušenj SEO. Strokovnjaki tudi razkrivajo, da morajo hoteliierji vlagati v ustvarjanje videoposnetkovsaj 67% gostov gleda potovalne produkcije pred rezervacijo sobe. Videoposnetki zagotavljajo tudi potnikom boljši občutek avtentičnosti.

Sprejmite Instagram in Facebook.

Nemogoče je biti na vsaki platformi socialnih medijev, temveč hotelirjubi morala biti na teh dveh. Nove stranke se zanašajo na te platforme in ugotovijo, ali je posamezni hotel še vedno dejaven pri zagotavljanju storitev.

Povečajte število spremljevalcev.

Večina hotelirjev ne pozna števila njihovih spremljevalcev. Nekaj ​​sto ljubiteljev ne morespodbujati digitalno trženje v gostinstvu.

Dodelite sredstva, namenjena socialnim medijem.

Družbeni mediji so platforma, ki od hotelirjev zahteva, da vlagajo najem strokovnjakov.Poleg fotografije in oblikovalskih znanj bi morali imeti občutek za slog, blagovno znamko in humor.

November 27, 2017