Back to Question Center
0

Najbolj vroči trendi SEO leta 2017: Insight iz Semalt

1 answers:

Leta 2017 so se pojavili novi trendi optimizacije iskalnikov. Ta sprememba slediobjavo novih algoritmov, ki jih je razvil Google. Načelo daje večjo težo SEO vidike, kot so kakovost vsebine inpomembnost in mobilne prijazne pobude - gonfiabili verbania. Hkrati so bile stare taktike, kot je polnjenje ključnih besed, obravnavane kot črni klobukorodja, ki povzročajo kazni.

Nik Chaykovskiy, strokovnjakinja Semalt Digitalne storitve ponuja nekaj idej za SEO, ki lahko vaše spletno mesto hitro uvrsti v letošnje leto.

1. Pričakujte nadaljevanje poudarka na mobilnih napravah

Google ponuja mobilno prijazna spletna mesta. V zadnjih dveh desetletjih,mobilni telefoni počasi zamenjujejo namizne računalnike pri brskanju po internetu. Od leta 2015 je Google napovedal, da so mobilne spletne strani prijaznebi bila merila za razvrščanje spletnih mest v Googlu. Poleg tega so spletne strani, ki nimajo mobilne prijaznosti vmesnika, prejemalekaznovanje nizke ravni. Google je tudi jasno pokazal, da bo kmalu razdelil indeksiranje mobilnih in namiznih spletnih mest. ZaZaradi tega bi morali graditi spletne strani, ki bi jih lahko uporabili za mobilne naprave, optimizirali mobilna iskanja in povečali odzivnoststran. Mobilni indeks bo takšne spletne strani dosegel visoko vrednost.

2. Pričakujte več spletnih mest, da vzamete pospešene mobilne strani (AMP)

AMP je od leta 2015 trend, ko gre za optimizacijo spletnih straniza mobilne brskalnike. AMP je od sprejetja mobilne prijazne pobude eden od načinov, kako zagotoviti, da ima spletna stran UEO..AMP-ji naložijo do 5-krat hitreje in hkrati ohranjajo porabo podatkov do 8-kratno običajno porabo spletnih strani.

3. Pomen optimizacije uporabniških izkušenj (UEO) se bo povečal

Google svetuje spletnim prodajalcem in izdelovalcem spletnih mest, da dajo večji poudarekna kakovostnih spletnih straneh. Google se opira na dejavnike, kot so preprostost, enostavnost uporabe, navigacija in dostopnost. Spletna stran mora datiuporabnik dobro izkušnjo brskanja za to, da se uvrščajo najprej v iskalnikih.

4. Glasovno iskanje je v porastu

Glasovno iskanje se pobira kot eden od načinov za izvedbo iskanja.Programska oprema, kot sta Siri, Cortana in Google Now, uporablja glasovne ukaze za iskanje poizvedb v iskalniku. Spletni razvijalci bi morali poskrbetina to novo področje, zlasti z vzponom naprav, ki uporabljajo internet, kot so pametne televizije.

5. Vsebina je sedaj usmerjena na iskanje

SEO je usmerjen v raziskave ključnih besed. Vendar pa je Google sedaj usmerjen v iskanje.Google bo uvrstil vsebino, ki je med občinstvom zelo zanimiva. Parametri, kot so stopnja obiskov ene strani, čas za sodelovanje in obiskane stranibodo nekateri dejavniki v razvrstitvi višji na straneh Googlovih rezultatov iskanja (SERP).

Sklepna ugotovitev

Kot digitalni tržnik naj ostane pozoren in pripravljen sleditispremembe. V letošnjem letu je večina iskalnikov naredila več sprememb. Od AMP se spremeni v mobilni prvi SEO. Te spremembeso naredili več trendov za spremembo tradicionalne prakse iskalnikov. Po zgornjih nasvetih je lahko pripravljen zaspremembe, ki posledično dobivajo dobro uvrstitev na iskalnikih.

November 27, 2017