Back to Question Center
0

Link Building in Link Quality by semalt expert Ivan Konovalov

1 answers:
Opomba urednika: Ivan Konovalov je vodja uspeha pri Semalt. Podjetje ima več kot 10 000 uspešnih strank in vedno napreduje z najboljšimi tehnologijami SEO.
Iskalniki odlično opravljajo razvrščanje spletnih strani, ki imajo večjo vrednost za iskalno poizvedbo obiskovalca.

Ker iskalniki lahko pošljejo toliko 60 odstotkov brezplačnega prometa na vašo spletno stran, ni nobenega razloga, da bi vzpostavili povezave do vaše spletne strani in uživali v tem velikem brezplačnem prometa.

Predmet izgradnje povezav je sama po sebi velika in ga boste s časom naučili in ko boste še naprej eksperimentirali.

Vendar pa obstaja nekaj informacij, ki so bistvenega pomena za vas, da se naučite začeti in se izogniti bolj pogostim pasti.

Zakaj je gradnja povezav pomembna

Če bi želeli priti nekaj kot hladilnik, kaj bi storil v takšnem scenariju?

Verjetno boste našli trgovino, v kateri lahko kupite izdelek, ne glede na to, ali je to prek offline ali online trgovcev.

Edina možnost, da odidete v trgovino in kupite hladilnik, ne da bi koga prosili za njihovo priporočilo, je, ko veste, kako narediti informirano odločitev.

Izbrali boste možnost, ki temelji na vaših izkušnjah, vaših željah ali po priporočilu prijatelja ali družinskega člana. Vendar, če kupujete hladilnik prvič v svojem življenju in želite narediti informirano odločitev, kaj bi storili? Najverjetneje boste iskali nekaj priporočil od nekoga, ki je seznanjen s kupovanjem hladilnika. Svojo presojo bo zaupal in nadaljeval s svojim nakupom, kajne?
Svetovni splet je ogromno mesto. Ko iskalniki odgovarjajo na poizvedbo obiskovalca, si ogledajo spletno stran za ujemanje rezultatov. Ker obstaja veliko spletnih mest, ki lahko ponudijo enake podatke, je težko, da iskalniki uvrstijo najboljša spletna mesta visoko v vrstnem redu rezultatov iskanja. V takšnem scenariju povezave pomagajo.
Recimo, da imate spletno mesto za potovanje, kjer opravljate storitve pri rezervaciji vstopnic in nastanitev v različnih hotelih po vaši državi. Zdaj, če imate dohodne povezave do vašega spletnega mesta od nekaterih vodilnih letalskih družb ali hotelov, bi to v veliki meri koristilo vaši spletni strani in vam pomagalo doseči višjo uvrstitev na strani SERP (Strani z rezultati iskalnika) v primerjavi z drugimi spletnimi mesti, ki so podobna tvoja. Povezave so enakovredne zaupanju..
Ko sta dve vsebini podobni v vsebini, je tista, ki dobi višjo uvrstitev , mesto, ki je z iskalniki ustvarilo največ zaupanja.

Ko ustvarjate povezave do drugih spletnih mest, delite izkušnje in zaupate med seboj na vašo vsebino. Iskalniki ljubijo povezovanje.

Vhodne in izhodne povezave

Vhodne povezave so tiste povezave, ki prihajajo z drugih spletnih strani, medtem ko izhodne povezave pomenijo tiste, ki pošljejo obiskovalca s vaše spletne strani na drugo spletno mesto.
Vhodne povezave kažejo, koliko druga spletna stran vam zaupa, in odhodne povezave kažejo, koliko zaupate na drugo spletno mesto .

Povezava Kakovost

Kakovost je vedno pomembna za človeka, prav tako pa je nekaj, na kar iskalniki dajejo vrednost.

Njihov cilj je predstaviti najpomembnejše in pomembnejše rezultate uporabniškim poizvedbam pri izkrčitvi plevelov ali posrednikov kupa.

To pomeni, da se prepričate, da ste vedno na pravi poti dobili na pravih mestih .

Kaj je kakovost povezave?

To je pomemben dejavnik , ki iskalcem pomaga določiti kakovost in zanesljivost spletnega mesta.

Ko gradite povezave do vaše spletne strani, je pomembno, da prihajajo iz zanesljivih in visokokakovostnih strani.

Ker obstajajo neskončne spletne strani o določeni temi za vaše spletno mesto, da se povežejo in dobijo povezave v zameno in sčasoma pridobijo visoko uvrstitev na straneh z rezultati iskanja, je bistveno, da so te povezave z vrha zareznih mest v danem kategorijo.

Semaltove povezave iz visoko kakovostnih spletnih mest so znak, da te spletne strani zaupajo in te vhodne povezave povejo iskalnim strojem, da ima lahko tudi vaše spletno mesto nekaj koristnega za potrošnika, ki ga lahko pogleda.

To je vrsta priporočila, ki bi ga poiskali pri nakupu hladilnika, kot je opisano zgoraj.

Vrednote priporočate le za posameznika, ki je organ na tem področju Source .

bolj kakovostne dohodne povezave, ki jih lahko upravljate, da pridejo na vašo spletno stran, bolje bo vaše uvrstitve!

November 27, 2017