Back to Question Center
0

La Guida Da Semalt: Pridi Personalizzare La Tua Strategija Di Business Di E-Commerce

1 answers:

La personalizzazione del commercio elettronico je neprecenljivo, saj je več kot le strategija komercialne eletronike. Prizadevamo si, da bi ustvarili neupravičeno spletno nakupovanje spletnega nakupa, ki bo omogočal dostop do spletnih strani za stranke

Igor Gamanenko, odgovoren za uspeh dei clienti di Semalt , Obstajajo številne izkušnje, ki jih prinašajo osebne izkušnje na področju elektronske trgovine in trgovine z javnostmi

Imaginate di conoscere tutti i tuoi clienti con i loro nomi, sapere quali sono i loro prodotti preferiti e capire quali tipi di offerte e lingue hanno risposto. Ali je mogoče kupiti avesno bisogno in pridobiti čisti dobiček v passatu? Avresti davvero uspeo nel tuo poslovanje, sicuramente.

Ni mogoče, da bi se z njimi pogovarjali, če bi bili moji stranki, ki so se zavedali svoje ideje na področju personalizacije v trgovini z eletroniko. Vse to je odvisno od specifičnih dejstev, ki jih ponujajo stranke in osebne osebe, ki ponujajo ciascun cliente - made in india led tv company.

Le statistically dimostrano che ci numero grandi vantaggi della personalizzazione del commercio elettronico. Naročite se lahko s svojimi osebnimi podatki in brezplačno spletno osebje. La maggior parte degli acquirenti probabilmente rivedi un sito che rccomanda prodotti pertinenti e circa 45% ha maggiori probabilità di ordinare prodotti da un siito personalizza le raccomandazioni.

Možnost izbire osebnega komercialnega eletronika

Personalizzare l'e-commerce je na voljo v modnih modah. Ecco alcuni dei modi più comuni per passare le raccomandazioni di acquisto ai tuoi clienti:

1. Personalizzazione della navigazione

Spodbujanje revizije komercialne navigacije za stranke in kronologije s pomočjo osebnih modusov v načinu navigacije. V oglasu je prikazano, da so vizualne stranke pogosteje razvrščene v kategorijo proizvodov, ki niso v celoti pridobljeni v prodaji v kategoriji kategorij, v osebni komercialni trgovini z navigacijskimi sredstvi za uporabo v kategoriji kategorij izdelkov v modi strategiji v načinu,

V nadaljevanju je razvidno,

2..Rackomandazioni previsionali

Motorna vozila, ki se lahko uporabljajo za komercialne storitve, so na voljo na vseh prodajnih mestih na prevedenih in prodanih osebah, ki jih lahko kupijo v dvoposteljni družbi. Le raccomandazioni vengono quindi predstavljajo svoje potencialne stranke, aplikacije za tтраi in prenosne transakcije. Tali raccomandazioni possono aumentare notevolmente le vendite.

3. Segmentacija podatkovne baze

Svoja združenja v sodni register delujejo na seznamu eletronike in pozivajo k raznolikosti različnih skupin skupin sotočega seznama eletronike v osnovni vsej storitvi. Questa segmentacije so narejene po datumu, s tem, da se pridobijo passati in valute med dell'ordine.

4. Uso dei dati di terze parti

Poimenovanje je povezano z objavo ciljnih skupin in oblikovalci podatkov. Na podlagi tega so bili vsi postopki objavljeni vsi ljudje v trenutku (glej zgoraj).

5. Linea di soggetto e personalizzazione del contenuto

Samo e-poštna osebna osebna osebnost je zagotovljena, da se prilagodi velikosti. Če si želite ogledati mojo zbirko, kliknite tukaj, če želite izvedeti več o tem. Una linearna osebnostna osebnost je v veliki meri odvisna od stranke, ki je kupila, in je bila pridobljena in pridobljena. Osebna izkaznica je bistvena. Uporablja se za komuniciranje z demografskimi obiskovalci obiskovalcev, osebnimi osebnostmi in vsebinami, ki se nanašajo na vpogled v notranja podjetja

Drugi tipi osebnih lastnosti e-trgovine vključujejo ponudbo v temi prodaje, sporočila pa tekmujejo za ponovno trženje. Tuttavia, osebna trgovina z električno energijo, bo lahko ponudila nove analitične podatke v modo natančno na stabilnost in modele, ki jih je mogoče uporabljati za raccomandazioni. Na žalost je treba upoštevati, Tukaj je, osebna lastnina e-commercea je sama po sebi še bolj modna za večje število dokumentov in prevodov v prevodih.

Glede na to, da gre za osebno trgovino z e-trgovino, je treba zagotoviti, da so informacije o strankah, ki so bile objavljene v modi, natančno določene. Èe je pomembno, da se osebno izkljuèi v osebnostno raznolikost - osebnostno razliène provokacije raccomandazioni sbagliate.

V primeru, da se osebni podatki,

November 27, 2017