Back to Question Center
0

Kje kupci na spletu začnejo nakupovati? Semalt Expert nudi dragocene preiskave

1 answers:

Literarni vsak element, ki ga povprečni potrošnik želi, lahko kupite na spletu. To povprečjekupec je po lastni izbiri razvajen za vsak izdelek s tisočimi tekmovalnimi prodajalci, ki ponujajo izdelek na spletu hkrati.

Upravitelj uspeha stranke Semalt Digitalne storitve, Frank Abagnale, pojasnjuje, kje online kupec začne sprostiti to prosti konec.

Kje začeti

Leta 2016 je to najbolj ugotovilo spletni potrošniški študij, ki so jo izvedli Power Reviewsspletni kupci začnejo iskati želeni predmet na Amazon in Google. Slednji je dosegel 35% vseh kupcev, ki so bili anketirani s prvimipri čemer je delež 38%. Podobno 21% kupcev raje prične iskati na maloprodajnih spletnih mestih za elektronsko poslovanje, povezanih s posebnimi blagovnimi znamkami - network companies in san jose ca.Po drugi strani pa eBay nosi 6% te skupine kot svoj trg izbire. Ugotovitve so ustvarile vznemirjenje na trgu, potem ko so bileki ga izda ugledno podjetje, specializirano za dragocene preglede, ocene in storitve za vprašanja in odgovore. Njihovo poročilo je še posebej pridobilozanimanje za igralce e-poslovanja, kot so digitalni tržniki.

Natančnost ugotovitev ocene moči je bila nadalje dokazana kasneje istega leta, ko je bilacomScore je izvedel obsežno študijo vedenja potrošnikov. Ta raziskava ni bila vključena le v iskalno potovanje za spletne kupce, temveč tudipotrošniki brez povezave. V svojih ugotovitvah se je 27% kupcev obrnilo na Amazon za prvo nakupovalno pot..Legitimni iskalniki so dosegli 15%kot prvi postanek za kupce. Zanimivo je, da se je 13% anketirancev obrnilo na določene trgovce na drobno, da bi z njimi prodajale svoje prednostne predmetedodatnih 14% obrača na specifične spletne strani trgovcev na drobno. Mobilne aplikacije na drobno so se v anketi odrazile tudi pri 4%. Millennials je bil doslednovečja prednost spletnega nakupovanja kot starejši kupci. Edina opazna razlika med obema raziskavama je nizek rezultat iskanjamotorji tukaj.

Kljub temu smo prišli do zaključka naravne optimizacije iskalnikov inAmazon kot glavne platforme za digitalno trženje, ustvarjanje zanimanja in pretvorbo prometa v prodajo. To je tudi kraj za grlokonkurenco v obliki tržnih in prodajnih vojn z velikim obsegom. Še vedno na številu, podjetja, ki lahko izkoristijo te dve platformilahko brez težav dosežejo in vplivajo do 73% ciljnega tržnega segmenta v vsakem izdelku. Dober primer bi bili visoki moški čevljispletna stran v Googlu. Ta spletna stran lahko brez težav ustvari zanimanje za 35% spletnih trgovcev na spletu v Googlu in še 38% za Amazon. Te številkepredstavljajo milijone dolarjev v podjetju in posledično dobiček.

Razsodba

SEO praksi bodo pomagale spletnim podjetjem, da optimizirajo svoje uvrstitve na Amazonin naravne poizvedbe. Ključni cilj je, da se na začetku spletnega nakupovalnega potovanja pravočasno prestrežejo in tapnete spletne kupce. DaČe želite to doseči, potrebujete podrobne strani izdelkov, opremljene s kakovostno vsebino, z zadostnimi in natančnimi opisi izdelkov. Vsebina jekralj v SEO, tako da ne morete ogroziti kakovosti podatkov in opisi, ki jih uporabljate.

Še vedno o vsebini, ustrezno vključite ključne besede in besede, uporabljene v izdelkuopis zrcalo tistih besednih zvez, ki jih vaše stranke uporabljajo za opis vaše blagovne znamke ali izdelka. Prav tako naredite cene, izkušnje strank in preglede vidneza pomoč pri preusmeritvi prodaje. Enaka strategija velja za spletna mesta e-trgovine, čeprav se lahko dodatno izboljša tudi arhitektura,infrastrukturo in uporabniško izkušnjo spletnega mesta.

November 27, 2017