Back to Question Center
0

Kako povečati svojo učinkovitost delovanja z notranjimi povezavami - Nasveti iz Semalt

1 answers:

Na tisoče spletnih strani obstaja in veliko več se ustvarja vsak dan. Tekmovanjeza spletno prisotnost je trden. Če želite imeti vrhunske rezultate nad vašimi konkurenti, morate optimizirati svojo spletno stran prek spletnega mesta SEO. Eden izmedNajpomembnejši elementi spletnega mesta SEO so notranje povezave - scope mikrotik. Vendar pa večina ljudi ne posveča pozornosti temu. Notranje povezave vplivajo na iskanjemotorji odkrivajo in si ogledajo svojo vsebino in uporabniško izkušnjo.

Artem Abgarian, višji direktor za uspeh strank Semalt ,je razvil strategijo notranje povezave za razbijanje vaših tekmecev.

Kako najti člene notranje povezave

Učinkovito orodje, ki ga lahko uporabite za zbiranje podatkov na kraju samem, je Screaming Frog. Toima brezplačne in plačljive različice. Brezplačna različica je namenjena manjšim spletnim mestom.

Raziščite spletno stran

Za začetek vnesite URL spletnega mesta, ki ga želite pajkati. Odvisno oduro, lahko traja minuto do ene ure, da se naloži. Ker potrebujemo samo URL, počistite Javascript, CSS, preverite povezave in Javascript zunajmapo. Počistite element, ki ga ne potrebujete v "konfiguraciji> pajek".

Dodatni notranji povezavi

Po opravljenem pajkanju moramo najti URL, ki ga raziskujemo. Nareditipostopek hitro, v polje za iskanje vnesite konec URL-ja. Ko jo najdete, kliknite na desni naslov in ga filtrirajte v HTML. Nato kliknite na"v povezavah" na dnu strani. Vse spletne povezave boste našli v URL-ju, ki ste ga izbrali.

Naslednji korak je izvoz notranjih povezav. Če jih želite izvoziti, kliknite z desnim gumbom miškena naslovu URL in nato izberite »Izvozi> Povezave«.

Očistite notranji seznam povezav

Po ekstrakciji notranjih povezav je naslednji korak očistiti seznam. jelahko pride do podvojenih URL-jev zaradi taksonomskih strani in parametrov sledenja..URL-je postavite v Google Dokument in jih razporedite po abecedi.Podvojeni URL-ji bodo združeni in jih je zato enostavno odstraniti.

Naslednji korak je iskanje posebnih znakov za odstranitev URL-jev. Če uporabljateMac uporabi ukaz + F. Za Windows uporabite nadzor + F, da jih odstranite, boste prejeli seznam notranjih povezav in drugih sidrnih besedil.

Preučevanje optimizacije na kraju samem

S seznama notranjih povezav se boste morali odločiti o faktorjih na kraju samemki ga želite pregledati. Tukaj so merila za uporabo.

  • Ključna beseda, uporabljena v URL-ju, sidro besedilo in naslovne oznake.
  • Dolžina izdelka.
  • Preverite, ali je povezava na prvi strani.
  • Če je povezava najdena v prvih 100 besedah ​​članka.
  • Datum, ko je bil članek objavljen, in če je bil posodobljen.

Uporabite Googlov list za pregled vseh povezav in zabeležite rezultate.

Kako jo uporabljati je odvisno od tega, ali je vaše spletno mesto novo ali pa je že obstoječe.

Nova spletna stran

Za novo spletno stran izberite ciljno stran in jo zaženite s postopkom, o katerem ste razpravljalinad. Tu boste našli vse povezave in kako so optimizirani.

Nato izvedite povratno povezavo, da bi razumeli obseg dela, potrebnega za glavno stran.Uporabite glavno stran za ustvarjanje vsebinskih idej. Za ustvarjanje seznama ključnih besed potrebujete plačan račun SEMrush. Iz informacij, ki jih dobitezgradite seznam ključnih besed, ki temelji na vsebini vašega konkurenta.

Obstoječa spletna stran

Postopek je drugačen, če imate obstoječo spletno stran z vsebino. IzKljučne besede določajo vašo vsebino. Nato s SEMrushom uporabite za izvoz vseh stikov in preverite, ali obstaja stran, ki je že razvrstitev za vašoključna beseda. Posodobite stran in jo uporabite.

Obloga

Pomembno je, da imate nadzor nad vašimi notranjimi povezavami. Povezave uporabljajoiskalnikov, da bi povedali strani, za katere menite, da so pomembne, in tudi pomagati obiskovalcem navigirati po spletnem mestu.

November 27, 2017